Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Cu PSD-u' pe HI5

     De astazi propun sa declaram culmea ridicolului in politica - conturile PSD-ului pe HI5. Ieri am descoperit un astfel de cont de HI5 al PSD Braila, creat in mod neoficial de unul dintre tinerii racolati sa faca joc de glezne pe langa catindati in timpul alegerilor. Domnul Dragomir, purtator de costum cu dungi ponosit si demodat, este catindatul la electiunile europarlamentare, care este!

     Va marturisesc NU mi-as fi imaginat vreodata sa ii treaca prin cap cuiva sa faca un cont pentru un partid pe un site de prost gust cum e HI5. Nu e nevoie sa amintesc cine se inscrie in general pe acest site de centura al internetului romanesc (vorba lu' Base).

     Dupa cum ve-ti vedea si singuri, domnul Dragomir frizeaza ridicolul in primul rand prin faptul ca se fotografiaza cu un purcel in brate. ( Nici Iliescu, cu populismul bine cunoscut nu stiu sa se fi fotografiat cu vreun purcel sau vreo alta vietate de batatura). In al doilea rand, catindatul nostru e un asa zis tanar, care a mizat si la alegerile locale tot pe varsta (nu ca l-a si bagat cineva in seama), si care pretinde ca isi adreseaza mesajul electoral in primul rand tineretului. O vina dubla ii atribuie si realizatorul paginii de HI5 care publica fotografii in care catindatul e inconjurat de o suita de babe, sau strange mana unor mosi. Inafara de grupul de tineri ajutoare de bagatori de seama, nu se publica vreo imagine in care domnul Dragomir sa fie in mijlocul vreunui grup de tineri, studenti, etc.

     Pe doi dintre tinerii din fotografie ii cunosc personal. Stiu foarte bine faptul ca li s-au promis unele avantaje pentru agitatia asta si s-au ales cu mai nimic. Nici banii care le-au revenit pentru ajutorul dat in campania locala trecuta nu au fost in cuantumul stabilit initial. Si acesti copii sunt alergati de colo colo, impart afise si sacose cu materiale promotionale, sunt carati la Bucuresti tot pentru a face imagine partidului, cand de fapt ei vor sa castige un ban de care au intr-adevar nevoie.

     La final ii doresc catindatului nostru pretios cat mai multe bai de multime de babe, succesuri si poate isi schimba costumul! Rau ai ajuns...sa te fotografiezi cu purceii...:-/

     *In fundal se vede o duba! Sa fie oare mita electorala?!?

 • fLn
  Comment from: fLn
  06/03/09 @ 09:37:38 am

  No comment :))

 • 5 stars
  Tzanc
  Comment from: Tzanc
  06/03/09 @ 04:40:16 pm

  Asa isi fac ei campanie electorala in randul tinerilor . Cum tinerii de azi isi petrec 90% din timpul liber pe internet ,de ce nu ar fi o buna metoda de campanie ? Doar suntem in Romania...

 • PanTeraS
  Comment from: PanTeraS
  06/03/09 @ 04:51:33 pm

  LoL :))=)) Asta chiar e buna :))

 • Serginho
  Comment from: Serginho
  06/03/09 @ 05:11:34 pm

  Babuta in alb scotea niste maruntis :))

 • alexander
  Comment from: alexander
  06/03/09 @ 05:12:55 pm

  sau se pregatea sa arunce cu orez :))))

 • Marius
  Comment from: Marius
  06/04/09 @ 05:34:26 pm

  :)) eu am primit si mesaj pe hi5. votati PDL!...iar eu, liberal convins, raspund, "pdl sa voteze ma'ta pe care nu o deranjezi cu mesaje din astea"...la care imi raspunde... "daca nu iti convine sa primesti mesaje de genu asta, sterge-ti contul de hi5". mai are rost sa comentez ceva? fanatismul asta merge pana departe...

 • 4 stars
  Agentii de turism
  Comment from: Agentii de turism
  06/05/09 @ 07:30:17 am

  Se baga si ei in seama ce sa faca... Daca alte metode nu cunosc... In loc sa aloce resursele pentru astfel de tertipuri, mai bine ar face ceva si pentru locuitorii acestei tari si atunci sigur ii va vota lumea si nu vor mai avea nevoia sa "se faca cunoscuti"

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)