Cu dedicatie speciala!

     Cu dedicatie colegei mele care era pusa pe scandal Sambata si nu a vrut sa imi dea rest la banii predati. A facut un scandal infiorator pentru ca nu i-am adus bani ficsi. N-a avut nici un rost sa ii explic faptul ca mi-au trebuit bancnotele de un leu sa dau rest oamenilor care si-au platit facturile in magazin. A tipat pana am plecat. N-avea 2 lei sa imi dea rest....Ei uite ca sa ii stea in gat am facut rost (ca pe mine lumea nu vrea sa ma muste de nas) de bancnote de un leu sa mi le pun si in cap. Ca sa nu isi chinuie privirea, sunt aproximativ 70 de lei acolo.

     Tot cu dedicatie speciala pentru ea, poza vizitatorului meu de ieri, cu acelasi mesaj, de a-i ramane in gat pana la refuz. Acest pisoi mic era mort de sete si incerca in disperare sa bea apa dintr-o balta (singura) aflata in mijlocul drumului. Nu reusea pentru ca treceau masini si pentru ca o fetita trampalie striga si alerga dupa el sa il prinda crezand ca pisoiul o sa ii suporte tipetele aproape isterice.

     L-am chemat calm si intr-un final l-am luat si i-am dat apa si mancare. Era foarte speriat si abia dupa ce a baut bine si a prins curaj sa manance a inceput sa toarca. Pana cand i-a venit cheful de somn s-a si jucat cu ce-a gasit la indemana, dar mai mult si-a alergat coada. Pana cand am plecat de la serviciu a dormit si el linistit cateva ore. Din pacate exista si persoane care nu inteleg astfel de gesturi. Pentru linistea lor sufleteasca nu am sa le transmit decat ca TOTI cei care au intrat in magazin si au vazut pisoiul au fost extrem de incantati. Cineva de pe strada care cumparase mancare cainelui mi-a oferit o mana de granule pe care pisicul le-a infulecat cu pofta. Daca la inceput fugea de toti sa se ascunda, prinsese curaj si se juca cu un capac de bere pe trotuar. La sfarsitul programului l-am dus in gradina de vizavi si nu a mai mieunat dupa mine, intelegand probabil ca nu am cum sa il gazduiesc. 

     Pacat ca gesturile de genul asta nu le fac mai multi oameni. Nu vreau sa ma laud, pentru ca mie imi plac pisicile si sunt mai sensibil la ele, doar vroiam sa subliniez faptul ca multi dintre noi sunt mult prea rai...