Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Congres de taraba

     Spre surprinderea mea, am urmarit pentru prima data o astfel de manifestare politica. De altfel, acest congres PSD este primul care e mediatizat intr-o asemenea masura si mai ales asteptat de public. Pe la toate colturile auzeai mosi ciorovaitori care nu aveau alt subiect de discutat.

     Am prins discursul lui Ponta, al lui Geoana si nu in ultimul rand al "bunicutei". Ponta a avut, spre dezamagirea mea, un discurs politicianist destul de fad si nu mi-a mai dat acea impresie de prospetime pe care o dovedea in intrevederile televizate. Geoana a incercat sa impresioneze cu un ton ridicat si propagandistic, cu laude si promisiuni de conciliere, dar si cu penibile urari crestine care sa mai inmoaie, vezi doamne, pe ai mai cu frica de dumnezeu.  De la "Mihaela, dragostea mea" a trecut la &quot&#59;Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti".

     Daca la inceput batalia parea acerba, existand o multitudine de oameni dornici sa ocupe presedentia PSD-ului, retragerile din timpul congresului au dat dovada de neseriozitate, in special din partea celor care au sustinut pana in ultimul moment ca nu renunta la cursa. Exceptandu-l poate pe Radu Mazare care a parut chiar sincer in sustinerea lui Ponta.

     Daca Geoana si-a bagat unghia in gat de ciuda, altii s-au comportat ca la gradinita adoptand zicala "imi iau papusile si plec acasa" Acasa n-au plecat de tot ci s-au alaturat grupului independentilor. "Imi pare rau de cei care pleaca dar ma bucur atat de mult de cei care vin" a spus Victor Ponta, dandu-le un pic peste nas dezertorilor.

     Nu imi este foarte clara pozitia lui Vaghelie care a fost practic huiduit cand a incercat sa ia cuvantul fara sa fi fost chemat. Cert este ca, marele perdant al acestui congres este de fapt Vanghelie si nu Geoana, evenimentul zilei numindu-l pe drept cuvant "congresul anti-vanghelie". Crede cineva ca se termina circul o data cu inlaturarea mai sus numitului? Eu cred ca nu. 

 • 5 stars
  Bogdan
  Comment from: Bogdan
  02/22/10 @ 10:10:05 am

  Ce sa-i ceri unde nu-i cap vai de picioare!

 • 4 stars
  D.Alin
  Comment from: D.Alin
  02/23/10 @ 05:51:04 am

  Cica nu au voie cu masinile in curtea PSD-ului.Cu ce ne ajuta pe noi populatia ca el a luat aceasta masura?:| Sa fim seriosi:-j

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)