Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Condusi de tinerii liberi, golani si fara bac

     Votul de ieri a demonstrat cata ura au tinerii pe batranii acestei tari. Am auzit foarte multi tineri pe facebook spunand ca ar arunca o bomba in multimea de mosi si babe pesedisti, ca ar vrea sa-i vada morti, ca doar batranii analfabeti voteaza cu PSD-istii, ca vor sa cada comunismul. 

     Votul de ieri a demonstrat ca poti manipula perfect pe facebook cu niste rezultate absolut uimitoare. Bloggeri care luni si ani de zile ne spun cum se culeg merisoarele, cum cad fulgii de nea, cum se gatesc tone de zacusca sau cum arata interminabile albume de fotografii de la gratare si alte excursii, au latrat pana le-au amortit degetele, brusc activati cu ocazia alegerilor. Activati cel mai probabil de bani. Da, tot aia care injura sacosile de alimente. Doar cativa, bloggeri sau oameni de pe facebook care si-au ademenit followers si cu prima ocazie au aruncat mizerii. Bloggerii mai cunoscuti au inceput sa posteze brusc in zilele de alegeri si o data la 5 minute. 

     Votul de ieri ne arata ca cei plecat in strainatate, unii aproape definitiv, si a caror sursa de informatii a fost fie tvr fie acelasi facebook si twitter, ii conduc practic pe cei din tara. Sau poate chiar se razbuna pe noi. Dezinformati sau mizerabili. Lor li s-au alaturat grupuri de agitatori care au provocat din nou scandal la inchiderea sectiilor de vot.

      Votul si agitatia de ieri, incidentele din tara, manifestatiile agresive demonstreaza ca tinerii frumosi si liberii vor democratie, civilizatie, sa fie respectati si schimbare. Ei vor toate astea cu puterea pumnului, cu demonstratii, fara sa respecte, fara civilizatie, si cu un presedinte sustinut de cei care au demonstrat ca pot aduce cea mai neagra guvernare de dupa revolutie - PDL-ul. Un partid care acum se va vrea pierdut in noul mare "PNL".

     Da, ce sa zic, tinerii au votat schimbarea. Tinerii au votat Iohannis. Aceiasi tineri care din cei prezenti la BAC, jumatate nu l-au luat, aceiasi tineri care nu stiu cine a scris Luceafarul, care nu stiu regulile de baza in gramatica, care de la Basescu au invatat ca mai buna e o injuratura decat un argument, care te blocheaza pe facebook si twitter si te fac albie de porci daca nu esti de acord cu ei si care nu pot judeca decat in cele cateva argumente auzite...de pe net.

     De tinerii si oamenii astia suntem condusi. Oameni care vor schimbare si urla ca vor caderea comunismului, dar care sunt ignoranti, agresivi, golani si fara studii. 

      Vreau sa cred ca nu repetam ce s-a petrecut in 2004 si 2009. Vreau, dar un presedinte care a ajuns sa fie ales sustinut de PDL, e cam greu credibil pentru un om cat de cat rational. 

     Ponta. Primul presedinte de partid care a recunoscut ca propriul sondaj de partid il da castigator pe contracandidat. Care n-a facut scandal, n-a acuzat furt la vot, si care nu contesta alegerile si nu se da o mare victima isterica. Un om calm, bun si decent. Il vom regreta cred eu cat de curand. 

No feedback yet
Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)