Concurs - Blogul meu in cateva cuvinte

     Blogatu a venit cu ideea unui CONCURS foarte interesant: "Blogul meu in cateva cuvinte". M-am decis sa particip pentru ca mi se pare o idee grozava de articol si pentru ca nu am mai participat la vreun concurs pana acum. N-o fac pentru gadgeturile puse in joc ( nu ca ar fi spus ce anume e in joc ) ci pentru ideea in sine :D

     Prima data am auzit de bloguri de la varul meu din Franta, care mi-a pomenit in treacat de Blogspot. Nu am acordat prea mare importanta ideii la inceput, de altfel pe vremea aceea nu incepuse sa fie la moda. Dupa o vreme mi s-a parut o solutie buna pentru a-mi publica fotografiile. Navigand insa prin alte bloguri, mi-a trecut prin cap ca as putea scrie si eu.

     Acum aproximativ un an, cu ajutorul unui foarte bun amic, m-am inregistrat pe un forum care oferea free hosting, si am inceput sa scriu. Nu stiam eu prea multe prin urmare nici macar nu eram inregistrat in Google. Dupa o vreme, hostul a inceput sa scartaie, puternic, down-time-urile au inceput sa se indeseasca si sa dureze chiar si 24 de ore, in special in weekend. Am decis ca trebuie sa apelez la un host platit. GrimCris a fost cel care m-a ajutat sa aleg un host si care mi-a dat si cateva sfaturi foarte folositoare.

     C-panelul mi-a dat posibilitatea instalarii unui script de care nu mai auzisem inainte. Si cum nu am renuntat la ideea de a-mi publica fotografiile, am ales b2evolution care imi ofera posibilitatea de a avea mai multe bloguri intr-unul singur.

     Primul meu articol pe noul blog a fost publicat chiar pe 1Decembrie si cred ca nu e nevoie sa va mai spun care a fost subiectul ;)

     De ce scriu? Asta e si simplu si complicat. E simplu pentru ca imi cunosc bine motivele, si complicat pentru ca nu as putea sa le expun in doar cateva cuvinte. Sa spunem ca scriu pentru ca mi-as dori sa stiu ca nu sunt singurul care nu sufera snobismul, comportamentul dual al unora dintre noi, cliseele cu care suntem impregnati zi de zi, si tot ceea ce reliefeaza rautatea si prostia umana. In definitiv scriu pentru ca de multe ori am impresia ca as putea schimba ceva prin simplul fapt de a-mi face ideile cunoscute. Cred ca multi dintre bloggeri scriu ca si mine din dorinta de a gasi oameni care gandesc la fel, dar si pentru a socializa intr-un mod diferit metodelor haifaiviste.

     N-am sa scriu niciodata despre ceva care nu ma intereseaza sau despre care nu pot sa imi dau cu parerea. Pe de alta parte imi place sa cred ca imi pot da cu parerea despre orice :p. E si putin snobism implicat...ca doar e la moda sa ai un blog. Dar conteaza foarte mult si ce scrii in el. Pana una alta, mi-am facut cativa amici bloggeri pe care ii apreciez, e o comunitate frumoasa si ma bucur sa fac parte din ea.

     La final le doresc tuturor succes in concurs dar cel mai important, succes in tot ceea ce si-au propus si pentru proiectele viitoare.  

 

 

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)