Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Conchita Wurst - Pana la urma talentul conteaza

     Vestea buna, vom participa la Eurovision. Vestea de cancan este ca Eurovisionul a scapat de Naomi si a dat peste Conchita Wurst. Pe numele real Tom Newirth, concurentul de anul asta al Austriei socheaza prin infatisare. Se imbraca si se machiaza feminin dar...poarta barba. In ciuda acestor elemente, Tom nu este urat iar talentul lui nu este de neglijat. Se pare insa ca mai multe tari protesteaza vehement impotriva participarii acestuia la Eurovision, printre care Rusia, Ucraina si Belarus (no surprise there, adica pe bune, mare noutate, comunistii rosii protesteaza). 

     Pe rusi ii deranjeaza participarea la Eurovision a Conchitei in schimb au un contratenor destul de efeminat care a purtat multe costume mulate si cu care se mandresc doar pentru ca nu poarta machiaj. Ai sictir. Ce s-a intamplat cu talentul si capacitatea de a face show pe care le pretinde de fapt Eurovisionul? Da cand au urlat de-a dreptul aia cu aspect satanic de la Lordi si-au mai si castigat cum a fost? Atunci nu s-a mai oripilat nimeni. Fi-v-ar testosteronu de ras. Oameni frustrati cu puta mica.

     N-am reusit inca sa gasesc melodia cu care Conchita va participa la Eurovision in schimb am gasit o interpretare foarte frumoasa a melodiei My heart will go on in interpretarea Conchitei care m-a lasat fara replica.

   

No feedback yet
Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)