Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Si Ciprian Necula se vrea sociolog

     Labe1teve asta seara s-a dezbatut scandalul dintre un tigan si-o crizata, recte Daniel Cioaba si Monica Tatoiu. In emisiune era si bagatorul de seama mactard Ciprian Necula care mai nou isi apara etnia din care face parte, etnie care nu intelege oricum bine limba romana da face plangeri penale acuzand de instigare la genocid. Apropo n-am inventat eu termenul de mactard. Domnu Necula e cel care se afiseaza cu leptoape scumpe care este. 

     Ce m-a deranjat e ca si domnu Necula, care arata mai mult a un bouncer de club, se autoproclama sociolog. Din informatiile publice domnu are urmatoarele studii :Ştiinţe politice la SNSPA, studii post-universitare in diplomaţie publică, masterand UNESCO. E drept ca in cadrul SNSPA exista o facultate de stiinte politice si sociologie, dar pana la a te declara sociolog e cale lunga. Mai ales ca teza de doctorat e despre prejudecatile privind etnia roma. Grozav. Un autoproclamat sociolog, cu aspect de bouncer si vestimentatie de hipster cu accente de fashionist ce-si face veacul mediatic la un post basist. 

 • 2 stars
  Catalin Manea
  Comment from: Catalin Manea
  07/11/14 @ 02:12:36 am

  Daca doriti sa discutam despre Ciprian Pedofilul Necula sa trecem la treaba, Exemplu : acest personaj macabru este cunoscut ca Pedofil si organizeaza actiuni caritabile impreuna cu Nicolae Paun alt personaj cunoscut in cartierul Rahova ca fiind Homoxexual , alaturi de acesti doi nenorociti mai sunt Urmatorii Pedofili si Homoxexuali : Gabriel Petrea , Manole Petre Florin , Vasile Ionescu ,Valeriu Nicolae , toti sunt cunoscuti in lumea romilor ca fiind Homoxexuali.

 • alexander
  Comment from: alexander
  07/11/14 @ 03:00:46 am

  dezavuez si gasesc gretoasa atitudinea dumitale cu privire la homosexuali. Te mai avertizez ca trebuie sa probezi acuza ca ar fi pedofil. Si sper ca stii ca pedofilia presupune ca ar fi avut relatii sexuale cu minori sub 13 ani. Sper sa nu confunzi lucrurile.

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)