Cine minte? KanalD sau TopShop?

     Carmen sau Camelia Balaban, casnica? O intrebare la care mi-ar placea un raspuns mai ales din partea KanalD. Cine minte? Cei de la Te vreau langa mine? Sau cei de la TopShop in reclama la Pest Repeller? Nu de alta, ca ambii se dau ca fiind distribuitori de informatii veritabile, nu de minciuni si regii de platou ieftine. 

     Acum nu de mult a existat in platoul emisiunii Te vreau langa mine patronata de Gabriela Cristea, o duduie de 52 de ani, chipurile pe nume Carmen, care-si cauta jumatatea. A plecat de cateva saptamani bune si tzoc poc apare in reclama la Pest Repeller. Ce-mi vad mie ochii pe ecran? "Camelia Balaban". Ai da-ma drecu! Logic, ar spune poate cei de la KanalD, femeia a dorit sa nu-si dea numele real si avea un pseudonim. Bine, si? In reclama de la TopShop si l-a dat p-ala real? Uite d-aia n-are ursu coada si cred eu cu destule argumente ca ambii mint de ingheata apele. 

     Cu balivernele celor de la teleshopping m-am obisnuit de mult. Minciuni peste minciuni, babe care citesc de pe cartoane, vindecari miraculoase de dureri si tigai in care poti da cu ciocanu. Da' atat timp cat exista prosti, teleshoppingul merge. 

     Insa cei de la KanalD nu era de ajuns ca erau campioni la emisiuni false, de-alde Ochii din umbra si Pe banii parintilor, acum au tinut musai sa demonstreze chiar din sezonul trecut, ca si emisiunea Te vreau langa mine a ajuns un fel de loc de practica pentru actorasi de teatru comunal. Hai, prima data am zis ok, ii ia si pe ei ca tot sunt la indemana si-i pune sa joace roluri prin celelalte emisiuni. Insa atunci cand o reclama ce pretinde a nu fi mincinoasa afiseaza cu totul alt nume si infatisare pentru aceeasi femeie, e clar ca cineva sigur minte, daca nu cumva amandoi. 

     Pana la urma diferentele intre primele sezoane si ani ai acestei emisiuni si sezoanele din care a inceput s-o prezinte Gabriela Cristea sunt mai mult decat clare. Daca la inceput existau mai curand mai multi concurenti in varsta care nu se dadeau chiar intr-atat in spectacol, si pentru care veneau destul de rar, uneori existand zile in care nu era nici un paravan, iar concurentii nu stateau in platou la nesfarsit, ei bine acum e un balamuc total. Exista si 3, 4 paravane pe zi, concurentii sunt mereu filmati ca se cearta sau barfesc (deh, obiceiurile de la Nora pentru mama mor greu), aproape toti concurentii sunt tineri si au inceput sa fie din ce in ce mai multi cei care se dau in spectacol, refuzurile sunt pe banda rulanta, caterinca e mai presus de seriozitate, Gabriela gaseste mereu ocazii sa faca pe psihologul si cei care vin la paravan au ce sa vezi mereu o poveste de viata cu o despartire cam nasoala, iarasi ocazie pentru psihologia de doi lei a Gabrielei. 

     In aceste conditii ma intreb daca relatia cu Tavi e reala sau nu. Ce, nu s-au mai casatorit unii doar pentru show? Gabriela Cristea joaca acum rol de Bianca pentru KanalD? Poate nu s-a ajuns intr-atat de jos cu nivelul. 

     Oricum mie mi-e clar de mai de multa vreme ca emisiunea e regizata. Tinerii fac audienta, scandalul si cearta clar fac audienta, motiv pentru care de cand s-a pornit in stilul asta se dau pauze de publicitate cu tona. Niculina Stoican si producatorii de atunci se chinuiau sa aduca diverse vedete ca sa umple emisiunea iar acum e plin de paravane de cand a venit Gabriela. Ai du-te dom'le si lasa minciunelele ca put de la distanta. (mooning)

     Aici gasiti si linkul catre reclama

  • UDTR
    Comment from: UDTR
    04/06/15 @ 08:39:54 am

    Si turcii si topshop, nu e o mare diferenta de atitudine intre ei. Stau si ma gandesc la faptul ca si ai mei s-au tepuit acum ceva ani cu topshop-ul, pacat ca la acea vreme n-a avut cine sa le deschida ochii.

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)