Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Cheloo ar trebui sa-si ceara scuze public si sa se retraga din juriu

     Antena 1 nu mentioneaza absolut nimic despre atacul homofob si lipsit de orice etica si bun simt al lui Cheloo la adresa lui Paolo Lagana, concurentul homosexual care conform juratului "nonconformist" probabil ca n-ar fi trebuit sa isi arate fata in public daramite sa-l inoportuneze pe marele "repar" cu prezenta. Modul in care Cheloo si-a exprimat consideratiile personale la adresa concurentului n-ar trebui sa treaca atat de neobservata de Antena 1, care omite sa mentioneze incidentul pe situl oficial, in dreptul clipului cu Paolo existand doar aprecieri frumoase si citate din Delia, desi clipul nu e taiat si se poate auzi foarte bine modul in care Cheloo decide sa-si expuna public considerentele homofobe si aproape xenofobe, din moment ce a apreciat ca tara il va trimite acasa. 

     Nu vreau sa citez integral atacul lui Cheloo pentru ca ma scarbeste. Ceea ce nu inteleg este de ce Antena1 nu ia masuri, de ce nu se fac reclamatii la consiliul pentru combaterea discriminarii si de ce in conditiile in care Cheloo a avut multiple reactii discriminatorii cu privire la o multime de concurenti, acesta nu este inlaturat din juriu sau de ce nu pleaca singur fiindca deja din acest sezon pare sa nu se mai distreze deloc. Nu-i convin nu doar homosexualii. A avut probleme cu parul unor concurenti, cu hainele lor, apoi si-a batut joc cu perdea de niste ochelari pe care i-a cerut concurentilor fara rusine si chiar as vrea sa uit incidentul si mai jenant cu stativul norocos al unui alt concurent.

     Este foarte adevarat ca in formatul original, Simon Cowell este baiatul rau care ia in pleasna concurentii si face tot felul de aprecieri rautacioase insa ele se limiteaza la cantat, la prezenta scenica foarte putin si n-am vazut inca vreun caz in care Simon sa nu aprecieze o voce doar pe motiv ca un concurent ar fi gay. Si cred ca stie toata lumea ca uneori aproape jumatate din baietii care se prezinta la preselectii in strainatate sunt gay. 

     Faptul ca Cheloo considera ca tara noastra e probabil un garant al moralei divine sau de toate felurile, este rezultanta raului pe care biserica ortodoxa il face acestei tari pe care o chinuie in concepte invechite si o inglodeaza intr-o dogma si morala imbecile in timp ce multi, dar foarte multi asa zisi preoti si inalti prelati se imbogatesc peste masura detinand nu doar tot felul de monopoluri dar avand si o scutire infecta in opinia mea de impozite si taxe pe tot felul de activitati "bisericesti" foarte lucrative. 

     Daca domnului Cheloo nu-i convin concurentii fie se abtine de la astfel de declaratii si manifestari fie pleaca si lasa un jurat in adevaratul sens al cuvantului sa-i ia locul. Oricum din cate stiu couching-ul vocal nu l-a facut si nu-l face el vreodata. 

No feedback yet
Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)