Cheia? A papat-o broasca!

     Ieri a fost cica ultima zi de iar de azi o sa ne bucuram de temperaturi mai rasarite. Si fiindca porcul se ingrasa cel mai abitir tot in ajun, a tras o ninsoare ieri la Braila de ziceai ca vine Craciunul. Sa fi vazut ce fulgi mari si frumosi, daca faceai abstractie de frig, ti-era mai mare dragul.

     Si daca Murphy nu s-ar fi nascut, nu i s-ar fi aplicat legile. Ce poate sa ti se intample tocmai pe frigul si pe ninsoarea aia? Pai sa ti se rupa cheia in broasca. Iesi din magazin sa te duci la chioscul alaturat sa-ti iei o ciucalata de la masina de cofea si dai sa incui usa ca tiganii abia atat asteapta. Da' broasca fomista, careia i-a luat si frigul mintile, musca nene din cheie si ramai cu cotorul in mana pe dinafara. 

     Pana la urma, dupa ce mi-am alertat un coleg sa vina sa ma salveze si dupa ce, in disperare de cauza am impins de cateva ori in usa poate poate cedeaza, mi-a trecut prin cap sa invart surubelnita in broasca. Incercasem cu o surubelnita mica si un patent subtire sa scot cheia dar in virtutea inertiei am bagat surubelnita putin pe langa cheie si am intors. S-a deschis capcauna si am intrat. Bine ca n-am patit-o seara sau mai stiu eu cand. Am inlocuit broasca buclucasa si i-am multumit vecinei ca i-a trecut prin cap sa aiba si o surubelnita la indemana.

     Ce-a iesit din toata tevatura? Pai usa se inchide mai usor acum :))

 • 5 stars
  Roxana
  Comment from: Roxana
  03/12/10 @ 10:18:50 am

  Eu cred ca ar trebui sa i se dea lui Murphy un premiu nobel sau o mama de bataie... inca nu am reusit sa ma decid.

 • Camasi barbati
  Comment from: Camasi barbati
  03/12/10 @ 05:22:05 pm

  Si ningea, si ningea, si broscutei ii era foame, si spune mai bine ca ai avut noroc ca nu ai dormit afara in zapada, fiindca dimineata ai fi fost un om de zapada cu nasul rosu......

 • haine on line
  Comment from: haine on line
  11/28/10 @ 06:06:27 am

  salutare ce zici de un schimb de linkuri cu hainehainehaine.ro astept un raspun pe adresa de mail de la comentariu

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)