Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Cele mai noi mizerii si marote basiste

     In urma "plimbarii libertatii" organizate de Antena3 si chiar in orele precursoare acestui eveniment public ce a avut loc in jurul palatului Cotroceni, propaganda basista si-a activat o marota mai veche si a reusit sa debiteze multiple mizerii la adresa Antenei3 si jurnalistilor ei, aruncand in spatiul public mai multe subiecte si premise care fie nu s-au intamplat fie urmeaza sa fie infirmate, fiind mai curand rezultatul unei crize de isterie si gelozie decat rodul unei logici solide, sau chiar rezultatul unor actiuni subversive clare. 

     Mai exact, in orele precursoare acestui eveniment, brusc niste jurnalisti labe1 s-au intrebat daca antenistii au autorizatie pentru protest si au cerut in mod expres autoritatilor sa reactioneze. Mai exact labe1 si-ar fi dorit ca jandarmeria sa-i incarce in dube pe organizatorii protestelor, pe jurnalistii antena3, lucru care nu s-a intamplat. Mai mult, jandarmeria a fost prezenta asigurand securitatea si linistea in zona.

     Un incident absolut regretabil, agresarea unei reporterite B1, a fost chipurile ignorat de jandarmerie, agresorul nefiind luat pe sus. Te face insa totusi sa te intrebi cum de s-a nimerit ca incidentul sa fie dezamorsat numai si numai de bloggerul Dorombach care se afla "intamplator" in zona si care a fost singurul care l-a bruscat pe agresor pentru a se indeparta de victima unui sut in fund dat de acesta, in conditiile in care existau destui oameni in zona. Si eu pot sa-i suspectez de regizarea acestui incident din motive evidente.

     Presupunand ca incidentul a fost real si nu regizat, jandarmeria a fost acuzata de partipriuri politice cu Ponta si s-a cerut demisia sefului jandarmeriei pentru ca jandarmii nu l-au saltat pe respectivul agresor. Adevarul e ca situatia fusese deja dezamorsata, individul fusese potolit si o luare pe sus a lui de catre mascati n-ar fi facut altceva decat sa creeze o reactie publica negativa care n-ar fi facut decat sa creeze cel mai probabil reactii in lant nedorite. Jurnalista B1 e libera sa depuna plangere iar cetateanul agresor chiar trebuie tras la raspundere pentru o astfel de fapta regretabila si reprobabila. 

     Desi jandarmeria a vehiculat cifre de aproximativ 4000 de participanti, B1 sustinea intr-un mod jenant ca n-ar fi fost mai mult de 500. Pe twitter au aparut de asemenea postaci basisti care aratau zone goale din Gradina Botanica sau radeau spunand ca au fost foarte putini participanti la plimbarea antenistilor. N-or fi fost chiar 4000 dar daca unii nu sunt in stare sa aprecieze nici macar avand in fata imagini filmate concludente, e clar rezultatul relei intentii.

     Intr-un mod subversiv, au fost introdusi oameni care aveau printate liste de adunare a semnaturilor pentru candidatura lui Gadea la presedentie. In ciuda faptului ca Gadea a spus si mai demult si dupa plimbarea de azi ca asta e o aberatie, B1 in frunte cu Turcescu sustin fervent ideea asta motivand ca ar avea informatii solide in acest sens. Exista bine mersi si posibilitatea ca aceste liste printate sa fi fost pur si simplu exprimarea dorintei unor cetateni care il admira intr-atat pe Gadea incat si l-ar dori presedinte. Insa tind sa cred ca e doar o manevra subversiva si in timp urmeaza sa se demonstreze daca aceasta candidatura va exista sau nu.

     Mihai Razvan Ungureanu a amenintat tot labe1 ca va trimite el o scrisoare CNN-ului ca sa se delimiteze de antenistii care incita la proteste. Vom vedea daca CNN ia in seama un om pe care nici macar concetatenii lui nu l-au luat in seama la alegerile europarlamentare.

     Si intr-un final, ca sa existe si cireasa de pe tort, fara nici o legatura cu vreo propaganda basista ci doar cu un mod mizerabil si otv-ist de a face televiziune, RTV sau cotet tv, ii numara azi sosetele si chilotii lui Voiculescu, asta dupa ce i-au cautat si lui si lui Becali prin pachetele cu mancare si isi puneau intrebari despre ce si-a luat Voiculescu in geanta la inchisoare. La ce sa ma astept de la un post care i-a dat 6 ore nocturne de emisie lui Dan Diaconescu pentru a-si continua imbecilitatile?

No feedback yet
Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)