Ceasul ma iubeste

     A fost dragoste la prima vedere. Pe vremea aceea, ceasurile electrice se gaseau destul de greu si, fie erau de marca, scumpe si urate, fie erau chinezarii banale, ieftine si....tot urate. Ei si cand am vazut acest First, o marca foarte apreciata pe atunci, mi-am zis ca trebuie sa il am. M-am rugat de mama in magazin sa mi-l cumpere si l-am asezat mandru pe biroul din camera mea.

     A stat ceasul la capataiul meu trezindu-ma dimineata pentru scoala sau cu noaptea in cap pentru a vedea Xena in reluare, ani de zile. Iar eu il apreciam, il curatam mereu de praf mai ceva ca pe un bibelou scump. De fapt imi place sa am grija de lucruri.

     Acum vreo cateva luni, maica-mii ii trece prin cap sa-si ia si ea un ceas electric si, cum si-a dorit unul pe care sa-l vada bine, a gasit un model destul de fain care indica si ziua si temperatura. Si cum totul mi se cuvine, i-am propus sa facem schimb. 

     Ceasul care ma slujise atata vreme era dintr-o data tradat. N-a stat mult pe ganduri si dupa o saptamana pur si simplu n-a mai vrut sa mearga. L-am desfacut i-am sters contactii, l-am curatat, doar doar o merge. Nimic. Pana la urma maica-mea a spus ca ea il pastreaza macar pentru radio. L-a scos din priza fiindca nu avea rost sa-l tina degeaba si l-a asezat pe computerul din camera ei.

     Alaltaieri, din nevoia de a vedea in orice moment o anumita ora de pe alt meridian, m-am gandit ca n-ar fi rau sa mai incerc o data ceasul buclucas. Il iau in camera, il pun in priza si, stupoare! Ceasul merge perfect, ba mai si suna fara probleme. Tiiiii, uite ma' colea ceas devotat! Mai mai ca l-am pupat :))

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @