Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Ce-mi doresc in 2009

     Mi-a venit asa sa fac un fel de lista cu ce imi doresc eu in 2009. Dragoste bani si lucruri, am inclus tot ce mi-a trecut prin cap si le impartasesc si cu cine va citi aceste randuri, poate dau si altora idei :D Le scriu aici in ordinea crescatoare a importantei, asta ca sa se stie, in plus inainte de a trece la lucruri serioase e bine sa incepi cu cele mai banale.

     Prin urmare iata lucrurile materiale ce mi le doresc in anul care vine. Nu incep cu bani mai multi si un serviciu mai bun ca asta vrem cu totii. Important e sa castigam cat mai mult cat sa ne putem face si niste mai mici sau mai mari mofturi ale vietii de zi cu zi. So here goes:

 

 • vreau secolul asta termopanele puse, ca zidaria e gata, vreau sa imi maresc camera cu partea aferenta din balcon.
 • cum am o boala cu fotografia, cand mi-oi permite vreau un DSLR, am auzit de la toata lumea ca Nikon e super, atunci Nikon sa fie, D60 de exemplu, cu obiectiv Tamron B) 
 • un televizor LCD, neaparat Samsung, stiu - deja vreau cam multe &#59;D
 • am colectionat platane de hard disk si vreau sa gasesc o bucata de geam finisat sa construiesc o oglinda interesanta ( aici chiar n-am ce face dar nu e o idee chiar dilie, o sa vedeti )
 • vreau sa imi cumpar obiecte de decor moderne, m-am saturat de mileuri si vaze aiurite, imi plac lucrurile moderne, suporturile de lumanari si alte chestii de gen dar sa nu aud de feng shui ca nu imi schimb eu camera dupa cum bat energiile la fereastra
 • as vrea si o mobila noua si mai simpla, am o sumedenie de carti si tare as vrea un raft simplu doar pentru ele si in rest ce-o mai fi, numai ca dilema e ce sa fac cu cea veche ca mama tine la ea...
 • draperii si perdele noi , tot pe motiv ca perdea alba cu draperii plusate verzi aduce tot a stil "bunicutza" si imi stau pe creieri
 • in tavan vreau sa concep un sistem de iluminare indirecta, ceva de genul unei bucati de plafon fals suspendata si intre ea si tavan sa pun neoane. Ce am acum oricum nu functioneaza si parca e de pe timpul lu' Burebista
 • si zau daca nu mi-as dori o usa noua la camera mea ca cea veche e varza :p

     Pentru mine imi doresc sa slabesc, deja continui de mult timp sa mananc mai sanatos dar cam mult :)) Vreau sa imi mai cumpar o gantera si sa fac niste exercitii mai complexe, ma rog, cat ma pricep si eu, si sa fiu cat se poate de sanatos ( ca in rest oricum sunt diliu :)) )

     Mi-as dori in 2009 mai multi cititori pe blog. Vreau sa imi fac cunoscute ideile, nu sa castig din adsense si alte panarame. Nu vreau insa sa fiu citit pentru ca scriu banalitati, asa ca voi continua sa scriu la fel de mult sau de putin cum am scris si pana acum si sper, din ce in ce mai bine si mai pe gustul celor care vor sa ma citeasca.

     Cel mai mult si mai mult imi doresc iubire, sa iubesc mai mult si sa fiu iubit mai mult, relatia pe care o am e oricum o minune si ma face sa nu ma gandesc la multe lucruri negative care ne inegresc zilele de obicei. Pentru mine asta e cel mai important si sunt convins ca adevarata fericire vine doar din iubire. Daca am asta, restul nu conteaza asa mult. Poate ca mai multa lume va intelege asta si in 2009 vom fi si mai buni si mai intelegatori, mai putin rautaciosi si capabili sa ne gandim la lucruri importante in locul urii si galcevei de doi bani.

     Acestea fiind spuse, sper sa fie un an linistit, dar nu plictisitor, un an bun in conditiile in care toata lumea e afectata de criza economica, un an cu multa iubire, bucurii si sanatate. 

 • nullbyte
  Comment from: nullbyte
  01/02/09 @ 01:31:54 pm

  Well, la mulţi ani.

 • Doru
  Comment from: Doru
  01/02/09 @ 06:22:00 pm

  Da, sanatatea e esentiala - e bine de pus la urma, in ordinea crescatoare a importantei. Cât despre dorintele materiale - vezi ca izolarea balconului s-ar putea sa nu fie lesne - 2,3 geamuri ale balconului spre exterior tot lasa sa scape mai multa caldura decât o usa care da catre balcon in plus de geamurile balconului Oricum, iti urez sa se-mlpineasca tot ce-ti doresti !

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)