Ce-mi amintesc din copilarie

     O leapsa inceputa de Steel si preluata de mine de la GrimCris. Ar trebui sa scriu 5 lucruri pe care mi le amintesc din copilarie. Imi amintesc eu mai multe dar am sa incerc sa ma refer la unele cat mai relevante posibil.

     1. De cand eram foarte mic imi amintesc cum ma plimba bunica cu sania pe strada unde copilaream. Am stat ani de zile la bunici si pot spune ca au fost anii cei mai nazdravani din copilaria mea. De asemenea bataile cu zapada de mai tarziu, si atentie ! cu bulgari de zapada nu cu ghiulele cum se fac azi.

     2. Colectionatul de surprize Turbo - o nebunie generala, se faceau schimburi, cumparari , era ceva de nedescris, in pauze era ceva de speriat cu schimburile astea. Eu inca am colectia, desi nu am reusit s-o completez niciodata.

     3. Imi amintesc si acum o bataie cu perne de la gradinita soldata cu o bataie primita de la educatoare ( care era cam nesanatoasa la cap )

     4. Cand mi-a nascut pisica patru pui. A fost atunci pe moment o tensiune extrema si asta si din cauza ultimului pui pe care a trebuit sa il trag cu extrema atentie afara pentru ca nu vroia sa iasa si pentru ca "distinsa" vecina doctor veterinar nu era acasa. In felul asta am salvat si pisica si puiul da m-au trecut toate apele. ( Doamna doctor veterinar pe care am amintit-o e vinovata pentru imputirea spatiului din spatele blocului cu o groaza de caini vagabonzi. Dumneaei e un caz special de scleroza si dementa amestecata cu nesimtire pe care poate il voi trata alta data ).

     5. Ceva greu de uitat a fost singura excursie la mare de cand eram mic si din care imi amintesc doua lucruri. Cum am petrecut cateva ore bune mergand prin tot felul de zone destul de accidentate intr-o dimineata pentru a aduna cele mai frumoase scoici, si cum mi-am pierdut papucul intr-o mlastina creata in gradina de langa hotel de niste angajati care asa au inteles ei sa ude gradina - lasand furtunul in mijloc si apa sa curga garla ( sau mlastina, evident )

     Imi mai aduc aminte o groaza de lucruri amuzante sau care mi-au ramas pur si simplu in minte si pe care am sa le dezvolt intr-o alta pagina pe care o pregatesc - "Despre mine" si pe care o s-o puteti vizualiza cat de curand. Daca tot e musai sa ai o astfel de pagina iar eu pot scrie cate articole doresc acolo, o sa fiu probabil printre singurii care vor avea o "pagina" intr-atat de extinsa. Veti vedea ;)