Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Ce mai e nou

     Am modificat tema, obviously ;)). Azi dimineata insa m-am hotarat sa schimb si iconita RSS, am dat peste una foarte reusita, si care imi aduce aminte de Firefox. Am avut ceva batai de cap cu ea, incercand sa o fac transparenta cu ajutorul Photoplopului. Pana la urma tot Photopaint-ul de la Corel m-a ajutat. La final, cu tot cu nebuneala modificarilor de prin css, ca sa si incapa, am reusit. Si cum ma bucuram eu mai tare observ ca feed-ul RSS pe skin, era pe skinul vechi, ala cu verde inchis. L-am rezolvat si pe ala.

     Trebuie, ca o paranteza, sa precizez ca sunt un nesatulea. Astfel am 4 feeduri - un rss obisnuit, un Atom, un feed rss pe skinul blogului si evident si un feedburner la care va puteti abona cu mailul. Mai mult, am si 3 contorizari ale traficului (una nu mi-a ajuns ) WTA, Trafic.ro, Gtop si Bravenet. AHA! Deci 4. B) Evident ca nici una nu seamana cu cealalta.Ah si era sa uit feed-ul Photoblogului, care e tot in sidebar.

     M-am inscris pe Tweeter, am si contactat cativa bloggeri, e fain pana la urma. Am sa caut sa adaug un buton cu link cat de curand.  TW33T3R

     Voi publica cat de curand mai multe review-uri pe Moviedesc, ca deocamdata am unul singur si vreau sa ma tin de treaba, chiar daca n-o sa public zilnic. Iar pe Tutoriale, un articol despre cum sa descarcam torente. Vorba lui GrimCris, o fi simplu...pentru unii! Da' sa vedeti cum se scarpina unii cu stanga-n dreapta altuia. Pe la 18 va fi gata, nu de alta dar acum sunt la serviciu si cand ajung acasa vreau sa dorm putin. 

 • 5 stars
  Crok
  Comment from: Crok
  04/11/09 @ 06:52:06 am

  Frumoasa tema,iar iconita de FEED imi place tare mult.E foarte draguta ;)) asteptam review-ul :D

 • PanTeraS
  Comment from: PanTeraS
  04/11/09 @ 09:05:06 am

  Imi place la nebunie iconita de la Feed!

 • alexander
  Comment from: alexander
  04/11/09 @ 11:37:42 am

  Si mai sunt inca 3 din colectie, le gasesti cand cauti pe google images - rss icons, trebuie sa parcurgi insa cateva pagini bune pana sa ajungi la astea.

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)