BRD isi da cu firma-n cap

     BRD Braila e de toata jena. Sincer n-am vazut toate punctele lor de lucru, dar filialele astea de cartier imprastiate pe ici pe colo sunt de ras. In special una din ele, Danubius. Nu ma intelegeti aiurea, nu ma refer la oamenii care lucreaza acolo, ba dimpotriva sunt foarte putine doamne care lucreaza la ghiseu sau la relatii cu clientii care sa fie mai amabile si mai dragute.

     Problema sunt sediile in sine. In cazul filialei Danubius si lipsa de oameni. Scuzati expresia dar in primul rand Danubius asta seamana cu un cotet. Un cotet care e flancat de Piraeus si de Volksbank care se lafaie (degeaba) in perimetrele lor. Un cotet care vara se incinge ca la nebuni si unde sunt doua ghisee si doua birouri de relatii cu clientii din care numai unul functioneaza si unde se afla insasi responsabila de filiala (care la alte banci sta bine mersi intr-un birou inchis si n-are treaba cu publicul).

     Si te duci acolo, si te trezesti ca la ghiseu se fac si contracte, se dau si zeci de informatii in zeci de minute, se discuta situatii de cont si alte aiureli care in mod normal sunt in responsabilitatea altcuiva. 

     Si nu e singura filiala care se inghesuie in halul asta. La urma urmelor reducerea cheltuielilor ii priveste propriu si personal dar pare sa fie mai mult in detrimentul clientilor. Daca pana si amaratii de tulceni au niste sedii de banci care te lasa lat, ce-ar mai fi de zis?

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @