BRD isi da cu firma-n cap

     BRD Braila e de toata jena. Sincer n-am vazut toate punctele lor de lucru, dar filialele astea de cartier imprastiate pe ici pe colo sunt de ras. In special una din ele, Danubius. Nu ma intelegeti aiurea, nu ma refer la oamenii care lucreaza acolo, ba dimpotriva sunt foarte putine doamne care lucreaza la ghiseu sau la relatii cu clientii care sa fie mai amabile si mai dragute.

     Problema sunt sediile in sine. In cazul filialei Danubius si lipsa de oameni. Scuzati expresia dar in primul rand Danubius asta seamana cu un cotet. Un cotet care e flancat de Piraeus si de Volksbank care se lafaie (degeaba) in perimetrele lor. Un cotet care vara se incinge ca la nebuni si unde sunt doua ghisee si doua birouri de relatii cu clientii din care numai unul functioneaza si unde se afla insasi responsabila de filiala (care la alte banci sta bine mersi intr-un birou inchis si n-are treaba cu publicul).

     Si te duci acolo, si te trezesti ca la ghiseu se fac si contracte, se dau si zeci de informatii in zeci de minute, se discuta situatii de cont si alte aiureli care in mod normal sunt in responsabilitatea altcuiva. 

     Si nu e singura filiala care se inghesuie in halul asta. La urma urmelor reducerea cheltuielilor ii priveste propriu si personal dar pare sa fie mai mult in detrimentul clientilor. Daca pana si amaratii de tulceni au niste sedii de banci care te lasa lat, ce-ar mai fi de zis?

 • 5 stars
  Raluca Mateas
  Comment from: Raluca Mateas
  03/17/10 @ 05:18:40 pm

  Lasaa..sa vezi cum e in Bucuresti, unde sutn zeci, sute de sucursale BRD, stai la cozi interminabile sa schimbi valuta, cand alte ghisee dorm sau pui intr-un centru comercial sediu BRD si lasi doar o tipa la ghiseu si coada de iese afara din banca..lamentabil. Eu mi-am inchis contul la ei, asa ca cel putin am scapat de grija asta. Au plusurile lor, dar la capitolul organizare teritoriala stau prost..

 • 5 stars
  Perfect_Devil13
  Comment from: Perfect_Devil13
  03/18/10 @ 03:54:03 pm

  plusuri? eu m-am convins ce hram poarta...am o experinta foarte neplacuta cu ei, dar din fericire mai am sa le restitui o suma mica de bani si am scapat. reziliez contractul cu ei! singurii de care sunt multumita sunt cei de la Banca Transilvania. am card la ei de 2 ani. super servicii, super oameni..ce sa mai, fatza de BRD, nota 10!

 • Buhu
  Comment from: Buhu
  03/24/10 @ 01:29:20 am

  Intr-devar cei de la BRD au nevoie de multe... Am avut 2 sau 3 ni card la ei da gata! am si plecat cand am vaut ce comisioane au...

 • 4 stars
  R@zvan
  Comment from: R@zvan
  03/31/10 @ 11:02:06 am

  In Brasov e destul de bine. Cel putin la agentia care am fost eu. Tipe excelente la ghiseu, super de treaba si nicio problema.

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)