Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Braila in pana sub nameti

     Primaria nu a incheiat in acest an un contract pentru deszapezire pentru ca, asa cum au precizat edilii, licitatia a fost un esec. Fie ca nu s-a prezentat nimeni la licitatie, datorita conditiilor inscrise in caietul de sarcini, ceea ce s-a dat de inteles din declaratiile vagi ale edililor, fie ca n-a fost desemnata castigatoare nici una din ofertele depuse, ideea e ca orasul a ramas in pana zile intregi.

     Pana la urma se pare ca s-ar fi incheiat un contract cu o firma care detine doua pluguri. Aceleasi doua pluguri despre care va spuneam ca stationau fara noima acum cateva zile. Angajatii Braicar au mobilizat si ei cativa oameni care au curatat refugiile din statiile de tramvai iar alti muncitori de la societatile de salubrizare au mai debarasat trotuarele insa nu suficient.

     E o situatie de toata jena. In schimb, Ben Electroserv-ul o duce tare bine pe criza. Pai cine sa aprovizioneze primaria cu beculete de Craciun? De impodobit copaci intregi cu luminite e timp, de angajat clovni si oameni de zapada care sa distreze copii sunt bani. De pus conuri de lumini pe toti stalpii posibili, la fel. Mi-e si scarba. In ciuda unei perioade de acalmie intre prima ninsoare si viscolul de acum trei zile, nu s-a facut absolut nimic.

 

     Pe strazile secundare dintre blocuri situatia a ramas aceeasi. Ba s-a schimbat un singur lucru: au crescut muntii de gunoaie pe care brai-cata a venit sa-i ridice abia azi. A fost nevoie de 5 oameni sa miste pubela din imagine. Pubela se afla chiar la intersectia cu o strada principala. Masina de gunoi putea foarte bine sa isi faca treaba de acum cateva zile, nu era musai sa intre prin nameti.

 

Dupa prima ninsoare

   

Azi, inclusiv Peugeot-ul smecherului borat care si l-a parcat in mijlocul trotuarului

   

 • Bijuterii fantezie
  Comment from: Bijuterii fantezie
  12/21/09 @ 12:55:05 pm

  Ia gandeste-te tu ce va fi cand o sa se topeasca toata zapada asta! Si cum de obicei ninge intr-o noapte si dureaza o luna sa se curete- natural.. ca nu prea se pune in discutie ajutorul autoritatilr, cred ca ne prinde iunie cu gheata si zapada. Brrr!

 • Blondu
  Comment from: Blondu
  12/21/09 @ 01:39:14 pm

  ai dreptate , situatie nasoala .. eu ma bucur ca stau in Constanta unde nu am avut astfel de probleme unde au exista utilaje de dezapezire si totu arata bine , se circula bine si trotuarele marilor bulevarde sunt curatate . De altfel Constanta a luat la Gala top 10 locul 1 pentru cel mai curat si ingrijit oras din tara ( alaturi tot pe 1 de Cluj , dar noi am avut mai multe puncte ca ei )

 • Perfu
  Comment from: Perfu
  12/22/09 @ 06:31:13 am

  Sugi p*** jigodie penala... mancami-ai p*** de fatalau ambulant ce esti. nespalatulee

 • 5 stars
  Claudiu
  Comment from: Claudiu
  12/22/09 @ 07:51:03 am

  Pai cine ar fi crezut ca anu asta ar sa dea zapada asa de mare? Ca in ultimi ani nici de 5 cm n-a fost.

 • alexander
  Comment from: alexander
  12/22/09 @ 07:54:24 am

  Asa e, pai in Braila n-a mai fost in halul asta din 2001.

 • 5 stars
  Bogdan
  Comment from: Bogdan
  12/22/09 @ 10:53:15 am

  Asa este si in Galati!

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)