Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Blogging in plan secund si alte precizari

     Imi face placere sa scriu pe blog, sa dezbat, fie doar si pentru mine, unele subiecte si desigur sa primesc reply-uri indiferent de natura lor. Imi place deasemenea sa citesc absolut toate blogurile pe care le asez in blogroll, altfel nu s-ar afla acolo, in special cele cu care eu in mod direct am cerut schimbul de link. 
 
     Dar blogging-ul nu e pentru mine nici un job, nici un "stil de viata" si nici o prioritate absoluta. Cu alte cuvinte nu stau calare pe browser prin linkuri si hell no! n-am sa stau pe twitter ca gaina pe oua la clocit. Cred ca astfel de comportament internautic nu are ce cauta in viata unei persoane, poate fi o pasiune si daca e o pasiune ii respect pe cei care au ales sa traiasca jumatate din zi cu mana pe mouse si ochii numai in blog si twitter, dar eu nu sunt asa.
 
     Fie ca vrei sa intelegi sau nu ca mai am si eu o emisiune tv de urmarit, un joc social de jucat, ceva design virtual sau de citit cartile pe care in ultima vreme am dat bani buni, e problema ta.
 
     Te-am adaugat in blogroll, si nu ma refer la nimeni in mod special, fiindca iti apreciez stilul de a scrie si vreau sa te citesc. Nu pot insa s-o fac zi de zi, nu aloc astfel de timp acestei activitati pentru ca nu mi-am facut un deziderat vital din asta. Daca nu te comentez o saptamana si ma scoti din blogroll, vorba americanului, shame on u. Am un astfel de caz in care incerc sa aflu ce s-a intamplat. Domnul s-a gandit oare ca el n-a comentat deloc la mine?
 
     De multe ori am comentat in rafale. Mi-am alocat un timp pentru a citi si comenta, am intrat pe un blog si am citit absolut toate articolele scrise si care ma interesau de cand n-am mai intrat ultima oara lasand comentarii la toate cele care mi-au provocat o reactie. E ceva rau? Adica, daca e ceva rau sa stiu si eu, sa incerc sa ma corectez. Exista un cod deontologic sau un motto live by the blog, die by the blog? Ca eu unul n-am auzit. 
 
      Cui nu-i convine modul in care colegii de blogroll, in cazul de fata eu, comenteaza pe blogul respectiv il rog sa imi scrie sau sa isi afiseze pe blog ca o conditie in sectiunea contact "am pretentia sa ma citesti si/sau sa comentezi" sau "vreau sa comentezi fix la maxim 24 ore dupa ce public articolul altfel zbori din blogroll" sau "sunt buricu pamantului, nu ma comentezi 3 articole la rand, nu ma placi"
 
     Reiau ideea, si sa va intre bine pe urechi si sa nu va iasa pe cealalta parte: Respect pe toti din blogroll, v-am adaugat tocmai fiindca va citesc. Blogging-ul insa nu ma leaga cu mutra de ecran in felul asta si daca aveti nemultumiri, inainte sa ma scoateti din blogroll, e mai bine sa vorbiti si cu mine, asa dintr-o minima curtoazie, bun simt, fair play, spuneti-i cum vreti. 
 • giolly
  Comment from: giolly
  10/19/11 @ 09:17:09 am

  O chestie interesanta mi s-a intamplat mie. Plm citeam si citesc un blogger cunoscut pentru ca imi place stilul. Fara sa-i spun nimic eram in blogroll-ul sau si ma urmarea pe twitter. Intr-o zi mi-a placut o chestie. Am scris despre asta, am dat link, chiar am scris cu gandul ca mi-a placut foarte mult iar a doua zi nu ma mai gaseam in blogroll-ul sau si nici in twitter. Viata! :)) Eu incontinuare il urmaresc.

 • alexander
  Comment from: alexander
  10/19/11 @ 10:00:44 am

  Uite motivul la mine " serbanpaun Bă, da. Cam multe articole cu înjurături gratuite sau alte injurii nejustificate. Sorry... "

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)