Blogatu Live reviews

     Azi am reusit sa ma aflu printre primii comentatori la BlogatuLiveTV si am primit un review video pentru blog pe care il regasiti mai jos. Cu ocazia asta mi-a cerut sa ii fac si lui un review ca tot m-am apucat de review-uri, ceea ce voi face maine. Mi-a recomandat sa procedez altfel cu acele linkuri tip "more" din review-uri si sunt de acord ca arata urat. Pentru ca nu vorbim de wordpress in cazul meu, acel more nu e chiar codul more cu care unii s-au obisnuit ci un simplu cuvant caruia i-am inserat link. Faptul ca Blogatu l-a numit buton mi-a dat o idee pe care o voi pune in aplicare si sper sa functioneze.

     Arhiva nu va mai lipsi din sidebar, aveam de gand sa o asez acolo de cand am urmarit primul live review in care spunea ca e un element important pentru blog, dar cu serviciul si caldura sunt cam molesit. Evident asta nu prea e o scuza, dar e adevarul. Eu ii multumesc pentru review si va recomand sa-l urmariti de fiecare data. 

 

 • Serginho
  Comment from: Serginho
  07/19/09 @ 09:08:56 pm

  Deci sa consider ca nu vrei sa participi la proiectul meu cu review-urile... daca nu te inteleg... oricum sa pui si aici si acolo review-uriile nu are rost.

 • alexander
  Comment from: alexander
  07/20/09 @ 01:13:12 am

  Nu am spus niciodata ca nu vreau sa particip. Doar tu ai spus ca acolo vor fi oricum doar review-uri cerute in mod expres si in nici un caz nu mi-a trecut prin cap sa copiez de colo colo un review.

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)