Madonna, stop bitching!

     Madonna's new album Rebel Heart shall be released by Interscope as far as I heard. MDNA was also released by Interscope. 

     In an unprecedented hazard, 13 of the album's songs leaked all over the internet. To be perfectly honest I never understood why Madonna chose to leave Warner Brothers and then Maverick records. This blunder NEVER happened while she was there. 

     Now Madonna bitches about it calling it rape and terrorism. Many fans got really mad hearing this comparison and it's really no wonder. 

     Ever since she left Maverick, Madonna's songs are frankly all over the place. I wouldn't call MDNA a solid album, it really sounds more like a pile of songs shoved together too close for comfort. It's also the first time I actually hated 4 songs on the same album. And not because the songs aren't my style, simply because they are really that bad. Turn up the radio and B-day song really made me wonder if she was making fun of us. 

     Now let's go back to the leaking and bitching. If she would ever be face to face with me I would tell her to respect her fans instead of calling them thieves and garbage. Instead of smashing an iPod and writing hashtags like fuckedupshit. 

     I would tell her to make songs and stop having a quarterlife crisis, I would tell her no leak of this magnitude would have happened if she would have continued to work with Maverick. Now fine, they leaked, get over it, no one raped you, you just work with some jerks that sold you out for big money. You can never blame your fans. "Please let me finish my work, don't listen to the leaked tracks, let me give you my very best"

     I listened to the tracks that leaked. So did other millions. And you wanna know why it's fun? Because I have listened to other demos and first issues in the past and found it really neat to hear the finished version and observe the progress. 

      I listened to 13 tracks now, and I actually started playing on my phone. It's really not about how finished or unfinished is a song, these are almost entirely weird. So instead of bitching she should actually make songs. Some of them don't even reach me anymore no matter how good the instrumentals will sound when finished. I really don't understand this woman anymore. Someone said this new one is light years ahead of MDNA. I'm sorry, frankly in my opinion it's a pile of crap. I'll prolly like about 4 or 5 of them if the producers manage to polish the sound severely. 

     Frankly if I were her I would release half an album in demo version, unfinished version or whatever you wanna call it, making sure the finished product would really be an improvement. And that way probably illegal leaks would have no purpose. 

     Finally she cracked up. She released 6 songs in final form on iTunes. Well la-dee-dah. 

Derbedeu esti dumneata, nea Ilici

     "E o provocare, pusa la cale de niste derbedei". 

     In timpul unei intalniri denumite "25 de ani de libertate", organizata de Institutul revolutiei romane, un tanar incepe sa urle la Iliescu "criminalule" "cine a tras in 22" "comunist murdar de sange" si altele. A fost scos din sala in timp ce Iliescu replica "provocare".

     Replica citata la inceput a fost data de Iliescu reporterilor la terminarea evenimentului. Cu o nesimtire si o atitudine sfidatoare pe care doar acest personaj imund o mai poate avea. 

     Nu domnule Iliescu. Nu, mosule, ca nu sunteti un domn, dumneata esti derbedeul. Dumneata esti derbedeul care-l lingea in fund pe Ceausescu si care cu o clica de vechi comunisti ati confiscat revolutia si ati preluat puterea. Dumneata esti derbedeul care repeta acelasi tip de discurs pe care il avea Ceausescu in replica la evenimentele din Timisoara, si nu in ultimul rand derbedeul care a multumit minerilor pentru interventia cea mai neagra din istoria post decembrista. 

     Sa-ti fie rusine. Du-te la pensie, stai acasa, lasa PSD-ul sa respire un aer de schimbare in loc de naftalina ceausista cu care-i imputi. Mi-ar fi jena in locul dumitale sa mai vorbesc. Pleaca din functia de presedinte onorific, lasa partidul sa se asaneze, ia-l si pe Nastase cu dumneata si numarati-va ouale la Cornu. 

     Manipulare? Derbedei? Provocare? Nu e nici o manipulare mos Ilici, poporul, tineretul nu te mai inghite si nu-ti inghite minciunile si limbajul de lemn comunist.

Ce-ti doresc eu tie...

 

 

Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie,

Tara mea de voturi, tara mea de chiori

Mai multe scandaluri, multa golanie,

La trecutu-ti groaznic, jalnic viitor!

Fiarba ura-n vene, spumege si netul,

Daca tineri mandri feisbucu-l slavesc

Duca-se la dracu cartea si caietul,

Dulce Romanie asta iti doresc.

 

Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie, 

Tavalita zilnic prin praf si noroi

Fii tai traiasca in democratie,

Ca o gloata bleaga, o turma de oi.

Basism in vecie, multa marlanie,

Sa aveti de-acuma sufletul nemtesc

Visuri cu Bianca, scandal si prostie,

Dulce Romanie, asta ti-o doresc .


Sloganul si tema oficiala pentru Eurovision 2015

     In 2015 avem Eurovision in Viena Austria. Au fost in sfarsit dezvaluite atat sloganul cat si artwork-ul show-ului de anul viitor. 

     Sloganul Building bridges insotit de o tema reprezentata printr-o sfera cuprinzand o interpretare abstracta a unui pod cu ajutorul unui sir de sfere multicolore sugerand prin cromatica un curcubeu, semnifica unitate si diversitate.

     Logo-ul ramane insa neschimbat, cuvantul Eurovision cu inima in locul literei V. Cu toate acestea, noua tema pare mult mai versatila decat fluturasii de anul trecut, putand fi inclusa cu mai mult succes pe diverse obiecte si piese vestimentare avand un aspect unisex. In comentariile de pe situl oficial, cineva chiar isi exprima entuziasmul gandindu-se cum ar arata un tricou cu aceasta tema pe fundal negru. Altii spun ca ar fi prea simplu sau ca ar aminti prea mult de tema anului 2010. 

     Sincer mie mi se pare o tema foarte versatila, suficient de moderna, ce poate fi transformata pana si intr-un screensaver 3D in miscare, idee care ar fi pacat sa nu fie exploatata de organizatori si abia astept sa vad si viitoarea scena mai ales ca s-a spus ca cea din 2014 va fi greu de depasit in dimensiuni si grandoare.

De ce ar fi fost inutila o campanie PSD pe internet

     "PSD-ul n-a fost in stare sa isi construiasca o campanie pe internet" "PSD a ignorat tinerii care activeaza in principal in mediul online" Am stat cateva zile sa diger povestea asa si mi-am dat seama ca raspunsul e chiar simplu. O campanie directa a PSD-ului pe internet in randul tinerilor n-ar fi avut absolut nici un succes pentru ca de fapt nici o campanie directa a PDL-ului n-a existat sau mai exact a fost una de forma. 

     Prin diverse tertipuri mizere, cu mult timp in urma, anumiti vectori de opinie pe internet au fost confiscati de PDL. Unii au fost platiti. Altii au fost confiscati dandu-li-se atentie. Incet dar sigur, anumite idei lansate in acest mediu cu multa dibacie si agresivitate au prins. 

     Cei mai importanti vectori de opinie din mediul online sunt in ultima vreme bloggerii. In special cei foarte vizibili care au si activitate pe facebook. Cu talent dar si cu pupincurism si oportunism, acestia si-au facut in timp un bazin enorm de followers, ajungandu-se ca unii dintre ei sa aiba si pana la 17 mii de fani pe facebook sau peste 42 de mii de followers pe twitter. 

     Cred ca diferenta e clara atunci cand vezi articole relativ cuminti pe bloggurile lor si o virulenta de-a dreptul gretoasa pe facebook. Pe blog suntem docti, pe facebook sharuim poze cu Ponta cu urechi de Mikey Mouse si injuram la greu. Fanii au dat retweeturi, au repostat pe facebook, au creat astfel valul necesar din pura inertie, nici macar n-a fost nevoie decat de un singur profil al lui Iohannis de pe facebook pentru a da o aparenta oficiala. 

     Acest mod indirect de a face propaganda si campanie a permis un limbaj libertin, injurios, grosolan, plin de atacuri la persoana, lipsit de argumente proprii comentatorului dar plin de repetari pana la refuz a catorva teme lansate desigur de propaganda oficiala. 

      Limbajul mult prea elevat al PSD nu prinde la tineri, Majoritatea din pacate nu il inteleg, nu vor sa-l perceapa, se simt incorsetati, il considera prea rigid. Limbajul prea rigid al PSD nu permite injuriile introduse violent de regimul Basescu. Niste tineri din care peste 60% n-au luat bacul nu vor intelege si nu vor avea rabdarea sa inteleaga argumente insa vor percuta rapid la insulte si sloganuri simple antisistem. 

     Tinerii nu sunt de dreapta. Tinerii urasc electoratul imbatranit al PSD fiindca ei au pensia, un venit garantat pe cand multi dintre tineri n-au serviciu. Si-atunci se revolta in mod evident impotriva unor masuri sociale. Ei nu cunosc ideologii, nu inteleg toti foarte bine ce inseamna stanga sau dreapta si multi au identificat deja datorita propagandei stanga cu comunistii iar ideea asta va fi aproape imposibil de scos din mintea lor. 

     "Internetul e liber, aici nu se minte fiindca nu e cenzura, nu suntem manipulati ca la televizor".  Imi place scremerea asta. Da de ce sa ne cacam in toaleta? Sa ne cacam in parc pe pamant, sapam si-o groapa, ca-i liber si nu ne manipuleaza tehnologia moderna. Ma rog la IQ-ul unora, normal ca pe internet nu te manipuleaza nimeni ca esti prea dobitoc sa-ti dai seama. 

     Si fiindca tot s-a petrecut toata mizeria asta pe feisbuc. Parca o dadeau unii in goange "da cine eu? Pe feisbuc? rar asa, cum la nivelul meu sa stau pe feisbuc? e pentru pusti, eu este intelectuel" Ei cu ocazia asta am avut dimensiunea reala a dezastrului. De la mic la mare toti intelectualii votanti ai lui Iohannis si-au bagat si si-au scos puli pe feisbuc, l-au spurcat pe Ponta cu glume de abator si autogara, au injurat ca la usa cortului ceilalti votanti. Ce dracu bai, cultura mare pe feisbuc, da-o-n pula mea. Intelectuali de-l votara pe Iohannis ce stiti voi? Asa e cultura moderna bre. Mai un tricou fals armani, mai o poza cu o carte de Plesu, mai un citat din Cartarascu, mai un "dute-n pula mea", mai un "Puie Monta"

       Ai dava-ti drecu de intelectuali ai lu' Iohannis ca sunteti simpatici. 

1 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 192