Bitcomet vs uTorrent - concluzia

     Dupa teste obositoare care au durat cateva zile, castigatorul detasat la viteza de download ramane BitComet. uTorrent se afla pe locul doi iar restul nici nu se merita sa le deschid.

     In ciuda faptului ca imita aproape total uTorrent-ul, BitTorrent e un program care descarca mai greu decat acesta, in concluzie l-am dezinstalat.

     Un paradox? In timp ce descarcam concertul Madonnei la Buenos Aires cu 6,4 MB ( fata de uTorrent care a ajuns doar la 2 ), am aruncat o privire pe pear-urile conectate. Mai mult de jumatate dintre ele foloseau Azureus *noul Vuze, ceea ce m-a mirat foarte tare pentru ca mie nu mi-a mers bine defel. Azureus din cate am inteles e un client Java-based...si ma gandesc ca e posibil sa nu imi mearga Java prea bine. Sau poate ca e musai sa il preconfigurez, dar inafara de a da nelimitat atat la download cat si la upload, chiar nu am idee ce sa ii fac. Nu l-am dezinstalat inca dar cred ca intr-un final va avea aceeasi soarta.

     Facand o comparatie intre Azureus si BitComet, ambele au gasit de cuviinta sa integreze browsere in interfata lor, deservind scopuri diferite, in ciuda faptului ca asta imi da runtime errors si ca enerveaza, drept pentru care deocamdata folosesc BitComet 0.63 care nu are browser. Deocamdata, desi nu imi place ca interfata si detalii oferite, o sa folosesc BitComet-ul. Pana la urma vreau sa descarc repede, nu sa vad un program dichisit.