Bendeac, Ghionea si sexul la vedere

     Dupa scandalul cu sotia fotbalistului Gheonea, apar in presa si poze incendiare cu Bendeac in actiune, poze publicate evident de aceleasi ziare de scandal scarba si dispret, care populeaza jurnalismul romanesc in continua decadere. Facand o paranteza, nici celelalte publicatii nu se simt chiar bine, Jurnalul National avand vanzari crescute in virtutea cartilor si cd-urilor, alte reviste glossy au si ele succes oferind din ce in ce mai dese si mai consistente cadouri gen ruj, sampon sau alte asemenea, nu cred ca exista mai mult de doua publicatii care sa se vanda fara nici un fel de siretlic mediatic sau promotional. Vorba reclamei, lipseste sa ne dea cate o coroana de-a lui Stefan.

     Si se jura ca nu fura da l-am prins cu pasarica-n gura. Domnu' Bendeac nu numai ca recunoaste, dar comedia e completa. Mama domnisoarei din poze daduse se pare telefonul unui amic de familie politist, iar acesta, din lipsa de moralitate, preocupari si bani, ar fi dat pozele ziarelor de scandal.

     De Ghionea ce poti sa mai spui? Ala e un miniclip porno in toata regula. Aceeasi patanie nu demult o avu Antoneasca, ce-i drept cu un clip aproape de la manastire comparativ cu cele prezentate mai sus.

     Dupa ce s-au facut unele speculatii cu privire la  preferintele sexuale ale lui Bendeac, si luand in seama si faptul ca mademoisela Ghionea nu era suficient de cunoscuta, chiar credeti ca aceste clipuri apar asa din "senin"?

     Exista persoane obisnuite care refuza astfel de practici in dormitor cu gandul ca acel clip poate fi folosit cumva impotriva lor. In cazul acestor vedete, ce am putea concluziona? Ca au avut o incredere atat de mare in partener incat sa faca asa ceva? Ma indoiesc. Sa zicem ca ar fi posibil in cazul Ghionea, unde filmuletul a fost facut inainte ca aceasta sa devina sotia fotbalistului, sau asa se pare. In cazul lui Mihai Bendeac lucrurile nu pot denota decat prostie, nu? In momentul in care esti persoana publica, vedeta tv sau mai stiu eu ce, astfel de lucruri nu se lasa niciodata la voia intamplarii, decat daca persoana respectiva e total lipsita de inhibitii si lasa lucrurile sa decurga de la sine stiind foarte bine ca si publicitatea negativa e tot publicitate.

     Bendeac s-a comportat astazi ca o matza trasa prea tare de coada in direct la show-ul Zavorancei. A anuntat cu un ton suparat ca el a scris totul pe blog si ca nu face nici o declaratie in plus. Si se cunoaste: comentariile la articolul cu pricina, dar si la cel in care vorbeste despre Ghionea i s-au dublat. Ai si trafic, vor incepe probabil sa pice si admiratoarele, ce mai vrei? 

     Bineinteles ca nu numai eu spun ca e o facatura. Ca sa intelegeti mai bine cum a pornit toata treaba cu Bendeac, cititi AICI. "Punand in balanta declaratiile de la Antena 1 de joi seara si povestea de pe blog, menita sa-l disculpe pe actor, sunt cateva chestiuni care nu miros tocmai bine: 1 - ce cauta Bendeac in direct la o emisiune pe care a atacat-o de mai multe ori? 2 - ce treaba avea cu un scandal sexual al unui fotbalist? 3 - cum s-a nimerit ca in platou se afla redactorul sef al ziarului care avea sa publice poze cu el?"