Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
BCR vs Raiffeisen 1 la 0

     Pana la urma, pentru a putea plati in viitor serviciul online cu care v-am tampit la cap in ultimele articole, mi-am deschis un cont curent la BCR cu un Visa electron card atasat. Am mers la una din filiale si i-am explicat doamnei de la birou la ce anume vreau sa utilizez contul. Mi-a spus ca va trebui sa atasez si un cont in euro pentru a putea face platile in euro si ca acea conversie automata despre care am auzit, se face printr-un transfer din contul in lei in cel in euro. Am primit si un token pentru generare parole in aplicatia 24 banking BCR si doamna a fost amabila sa-mi arate cum anume se intra in aplicatie si cum se cumpara euro pentru transferul intre conturi.

     A ramas ca eu sa ma joc pe acasa cu detaliile oferite de CCbill (IBAN, cod swift, etc) pentru a vedea cum anume se introduc in formularul de plata. Imaginati-va ca simpla introducere a codului swift in formular face sa se autocompleteze campurile cu denumirea si adresa bancii destinatare (confirmate si de serviciul care se ocupa de platile respective).

     In concluzie, campurile din formularul online se muleaza perfect pe necesitatile de plata internationale, ceea ce nu pot spune despre formularul Raiffeisen care mai da si erori. De nestiinta mademoisellelor de pe la Raiffeisen nici nu mai vorbesc fiindca ma doare iar capul. Din cate am putut observa din aplicatia Raiffeisen, mi-ar fi trebuit si in cazul asta tot un cont de euro atasat. 

     De la BCR mi s-a mai spus ca nu am nici un fel de nevoie de vreun card mastercard in cazul platilor direct pay. Nici nu eram destul de nebun sa-mi blochez 50 euro in cont pentru un card pe care oricum serviciul CCbill nu il accepta pentru tranzactiile pay by card fiindca e din romania. Cine sa stea sa-ti explice asta pe la Raiffeisen? Poate pisica din colt.

 

  • mario
    Comment from: mario
    06/29/10 @ 10:40:17 am

    Oricum BCR este o banca mare cu traditie..este normal sa fie 1-0 ;)

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)