Basina se umfla tarziu

     Pe cat de rasunatoare a fost magaria pe fata facuta de Roberta Anastase cu voturile pe legea pensiilor, pe atat de fasaitoare a fost basina PNL-ista care a catadicsit sa se umfle si sa plesneasca abia ieri cand in posta apare scrisorica de amor marca Boboc si Tusa.

     Daca pe Diana Tusa am avut reala placere s-o mai vad pe la televizor, pe domnul presedinte PNL Braila Catalin Boboc habar nu il am. Oricum, in scrisoarea cu pricina ideea de baza este ca PNL-ul cere "demiterea Robertei Anastase pentru fapte de coruptie politica si pentru instaurarea furtului ca metoda de lucru in cadrul Parlamentului".

     Ce haz are hartiuta asta la atata vreme de la producerea evenimentului? Si chiar de ar fi sosit prin posta a doua zi, credeti ca mai impresionati pe cineva?

     "Va informam pe aceasta cale ca vom continua sa protestam impotriva adoptarii de legi proaste in defavoarea Dumneavoastra, impotriva coruptiei, furtului si a chiulangiilor de la puterea pedelista. Nu permitem ca un hot neprins sa devina un negustor cinstit, mai ales cand acesta este presedintele Camerei Deputatilor".

     Mda, si eu tin sa va informez pe calea mea ca o sa protestati pana o sta vantul, atat timp cat dati din gura n-are nici un efect. In al doilea rand, doamna Roberta e, dimpotriva un hot prins, din cate stiu si filmat, asa ca nu mai incercati s-o broditi in expresii si zicatori ca macane. Hai pa!

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @