Bahmuteanca, Tarky si Francezu' featuring Nikita

     Vine Francezu' asta, o gaselnita a emisiunii de mare angajament aburiti-va ..pardon..indragostiti-va in direct ( eventual si in reluare, inregistrat si inmormantat ) si incepe sa spuna una alta despre cum cucereste mnealui femeile. Nu trece multa vreme si apare Tarky. Discutand foarte voalat de cazul cu Mihai Traistariu, Tarky se apuca sa pomeneasca de Adriana Bahmuteanu, pe care o ruga sa nu ii mai pomeneasca numele nici de bine nici de rau. Din context am inteles ca Bahmuteanca, in vria mahalagista care o caracterizeaza, ar fi spus destul de multe lucruri jignitoare la adresa lui Tarky. Bloggerita de Bahmu a scris se pare si pe blog ca Tarky e unul din personajele care ar trebui sa dispara de pe sticla.

     Ei dupa cum bine va inchipuiti, Bahmuteanca a intrat brusc la 220 si a intrat in direct. Dumneaei a facut niste afirmatii destul de jignitoare in cadrul interventiei si l-a apostrofat pe Tarky cu destule cuvinte de mahala. Daca dansa se crede cu cateva nivele peste Tarky sau peste orice alta asa zisa vedeta, n-ar trebui sa foloseasca cuvinte ca "flegma" sau sa recomande vizite la psihiatru la fiecare fraza. 

     Si sa-si mai aminteasca, daca nu i-a intiparit-o Tarky in memorie, asta tot relativ la faptul ca Tarky ar fi dorit sa se faca cunoscut prin scandal, ca scandalul ei cu Prigoana a durat luni de zile si a fost un circ aproape tiganesc, incomparabil cu un scandal media si ziaristic creat de Tarky, sau dupa cum spune el, de cei care l-au obligat.

     Doreste respect doamna Bahmuteanu? Sa isi pastreze cuvintele de chivuta pentru ea si eventual sa le adreseze servitoarei. La o adica prezinta o emisiune hilara pentru orice om inteligent si indiferent daca asta vrea sau nu, nu e la un nivel foarte ridicat. Si daca tot ii tine apararea lui Traistariu sa faca niste cursuri de drept poate Traistariu duce lipsa de avocati si i-or fi murit si cei din oficiu. 

     E aproape 1 si la telefon e o asistenta a Adrianei Bahmuteanu care a intrat si ea in direct chipurile ca isi auzise numele. "Totul pana la Adriana" decreteaza domnisoara Andreea Tonciu. Urmeaza, cred, sa intre pisica Adrianei si posibil pliciul, ca s-o apere. Taci naibii Bahmu si nu-i mai sufla fetei la telefon! Hai ca ma culc. SAU NU MA MAI CULC !!!!!!! E NIKITA IN STUDIO, FUGIIIIIIIIIIIITI!!! :)) Ai dati-o dracu, acu v-a apucat? Nu puteati mai devreme?