Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Avem concerturi, avem valoare

     Oglinda oglinjoara, care-i cea mai expirata trupa care vine la noi in tara?

     Cu binevointa saracacioasa a unor organizatori, ca nu m-am chinuit sa-i aflu care pe unde sunt, anul asta avem o pleiada de cantareti/cantarete sau trupe expirate si semiexpirate. 

     DA, si Shakira e o cantareata semiexpirata care a reusit sa ma uimeasca cu niste melodii de rahat precum Waka Waka, She-wolf samd pe care n-am crezut ca le voi auzi din gurita ei. De altfel si Jenifer Bombez e aproape de expirare. Dorindu-si o reimprospatare cica, si-a cules un latrator si canta refrene pe linia melodica a lambadei. Penibilus in extremis.

     Dar revenind la concertul Roxette din seara asta, trebuie sa recunoastem ca avem de-a face cu o trupa expirata de mult care din nefericire n-a reusit sa surprinda pe nimeni cu vreo reinventare, revenire spectaculoasa, etc. Trezeste de fapt nostalgii placute si tot din buzunarul nostalgicilor scoate banuti de concerte. Eventual si al curiosilor....

     Sting nu poate fi calificat ca un semi-expirat prin valoarea sa recunoscuta din toate punctele de vedere. Asa ca, din toata abundenta de concerte cu care ne-au blagoslovit unii si altii, cel mai "valabil" va fi cel al lui Sting. 

     Aviz organizatorilor - si Beyonce e semi-expirata, asa ca sa nu va vina vreo idee!

 • Lillee
  Comment from: Lillee
  05/30/11 @ 05:54:41 pm

  De Bon Jovi ce zici? :)

 • alexander
  Comment from: alexander
  05/30/11 @ 06:02:12 pm

  Bon Jovi spre deosebire de Sting nu a avut decat un singur stil pistil de cand il stiu. Il consider un artist ultra expirat dar datorita fanilor si valorii recunoscute ramane un artist valabil in sensul larg al cuvantului, un oarecum evergreen sa zicem.

 • Blugi
  Comment from: Blugi
  05/31/11 @ 03:04:06 am

  Slabute concerte straine in acest an.Melodiile celor de la Roxette sunt superbe, dar le auzim in fiecare zi la radio si suntem plictisiti de ele. Eu as dori sa vina Lady Gaga, sa acultam muzica adevarata.

 • Adi
  Comment from: Adi
  05/31/11 @ 05:01:51 am

  Spune-mi tu mie, cand in acest timp, a venit vreo trupa de renume (in adevaratul sens al cuvantului) sa ne cante ? Eu as merge doar la Best Fest si eventual un Bon Jovi. In rest, nu as scoate alti bani din buzunar pentru alti artisti nici sa ma bati.

 • alexander
  Comment from: alexander
  05/31/11 @ 10:47:19 am

  cand a venit ..... umm deci cam cat timp am sa ma gandesc?

 • 5 stars
  lavi
  Comment from: lavi
  05/31/11 @ 01:27:40 pm

  Eu deja m-am plictisit de melodiile de la Roxette mai bine ascult Jennifer Lopez mie una chiar imi place si nu cred ca e expirata.

 • Luca-Andrei
  Comment from: Luca-Andrei
  05/31/11 @ 03:11:15 pm

  roxette a fost o trupa destul de smechera prin anii 90 ;)

 • brontozaurel
  Comment from: brontozaurel
  10/11/11 @ 01:06:48 pm

  Aaa... asta o spui dupa ce ai fost la concert si ai fost dezamagit sau doar asa? Eu n-am fost la nici unul din cele enumerate, deci nu despre alea vorbesc. Dar am patit-o de multe ori sa am surprize cu "mosuleti expirati" pe care credeam ca o sa-i vad intrand cu ajutorul unui mergator pe scena si o sa-i aud behaind, ragand ca de cantat nu-i mai tine. Cumva m-am dus la mai multe concerte cu gandul "gata, asta o sa fie dezamagirea vietii mele, cat de mult mi-au placut acasa si acum ca-i vad pe scena mitul o sa se naruie..." Da, s-a intamplat si asta. Dar doar in cazul unei singure trupe dupa care eu chiar am fost nebuna (Def Leppard). Altii care au dezamagit nu m-au dezamagit pe mine, pentru ca pe mine nu ma prinsesera cine stie ce niciodata. In rest, am plecat de acolo incantata. Aerosmith au facut un spectacol genial anul trecut. Alice Cooper la fel anul asta. 63 de ani si bunicu' e mai valabil decat multi care n-au juma' din varsta lui.

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)