Astia de la Antena3 sunt bolnavi

     Ma uit de azi dimineata de la vreo 10 pe Antena3 si sunt deja convins ca-s bolnavi la cap. Nu se vorbeste aproape despre nimic altceva decat despre Simona Halep, meciul retransmis de ei maine, si apoi iar despre Simona Halep si ce mesaje ii transmit oamenii. 

     Nebunia merge mai departe fix in stilul Antenei3 care au declarat-o deja erou national, ba mai mult si-au pus si o minge de tenis in locul planetei din sigla postului. Daca o sportiva care inca n-a castigat partida e considerata erou national, daca apare vreo persoana care salveaza o viata sau mai multe, ala ce-o sa fie? Erou intergalactic?

     Antena3 profita de foarte multa vreme intr-un mod obsesiv compulsiv de actori, sportivi, muzicieni, si deja de data asta au intrecut enorm masura. Pana acum nu au reusit insa performanta de a vorbi despre cineva de dimineata pana seara, ore intregi. 

     Da, e adevarat pe de alta parte ca alde cotet tv se ocupa de toti cacanautii si dezbat in talk show-uri tot felul de subiecte sordide sau obsesive precum cioaca si elodia, comunismul, sau subiectele lor preferate de cateva saptamani bune - pensiile si vremea. E adevarat ca labe1 teve nu face decat sa latre injurii la adresa PSD-ului si Antenei3, si la fel de adevarat e ca Realitatea si gigi24 sunt ca si inexistente iar Nasu e...un fel de OTV burdusit cu sedative.

     Practic in aceste conditii singurii care s-au ocupat de oamenii de valoare au fost cei de la Antena3 dar mi se pare ca totul incepe sa capete un iz de profitori mediatici. Mie in locul lor si in general a multor romani mi-ar fi rusine sa spun ca sunt mandru ca sunt roman pentru ca avem o sportiva de nivel inalt ca Simona Halep. Cu ce drept am fi noi mandri? Ca n-am ajutat-o cu nimic, e munca si chinul ei. Singurii care au dreptul sa fie mandri sunt parintii, profesorii si antrenorii Simonei. Asa ca hai sa nu mai fim snobi.

     E ora 14. Antena3 continua sa latre despre Halep ignorand complet orice alt fel de stire. Luati-va bai medicatia. Obsesive compulsive disorder scrie pe voi. Sau lipitori cum v-a numit cineva intr-un comentariu pe pagina de media.

No feedback yet
Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)