As zice ca Brenciu e razbunat

     Dupa ce Loredana a salivat dupa Munir cu toata gura si dupa "Gerard Butler" cu toata fatza, dupa ce Moga s-a laudat cu concurenta ei sustinuta de Shakira, si dupa ce ambii l-au intepat pe Brenciu intr-un mod de mahala, telespectatorii le-au dat intr-un fel peste nas, si pe drept, alegandu-l castigator al Vocii Romaniei pe concurentul din echipa lui Brenciu.

     Saracul om nu s-a mai putut opri din plans pe scena, nemaifiind in stare nici macar sa cante inca o data alaturi de concurentul sau. 

     Pe Loredana nu o pot blama de multe lucruri cu exceptia salivarii dupa toti masculii pe care ea ii considera nemaipomeniti desi au voci banale sau chiar mediocre, fapt care s-a vazut destul la nea Munir. 

     Cred insa ca domnului papionist Moga i s-a dat binemeritat peste nas, dupa ce in finala a urlat pe scena cu concurenta sa mai rau ca un copil de 5 ani. Am mai spus-o si intr-un alt articol si nu ma plictisesc s-o repet. Moga nu stie sa cante si atunci cand isi alege partituri simplute miauna ca o mata lesinata. N-a mai avut un hit de mare impact de pe vremea celor cateva melodii mai rasarite din proiectul Morandi si latra de ani de zile prostii despre hiturile pe radio, desi radio se mai asculta mai mult in masina. 

     In definitiv si Moga a salivat puternic dupa Jovana care a tinut musai sa distruga niste piese celebre pe care a scos niste ragete de magar ragusit. In finala ne marturisea cum a venit el singur in Bucuresti si-a luptat din rasputeri sa faca muzica si cum a fost saracutu injurat si bagat in scandaluri de tot felul si of of of, ce zice Brenciu il afecteaza emotional. Ma intreb cum considera Moga atacurile de tipul "bai baiatule" sau "tu ai inceput cu mascota robingo".

 

     In fine, ideea e ca Brenciu e razbunat, desi in esenta meritul e al lui Chitu si al vocii sale puternice iar Moga si Loredana pot sa-si bage unghea-n-gat, ba Moga ar putea chiar sa-si bage "hiturile" si radioul in fund.

     

     Si daca tot e pe baza de "bai baiatule" atunci Bai baiatule, esti penibil si cred ca nu-ti dai seama. Daca pentru time muzica e aia care intra pe radio si ascultata de toti retardatii si pitipoancele, atunci multe succesuri in continuare, noi nu te oprim sa fii si mai penibil decat esti. In plus, bai baiatule, Brenciu are o carisma pe care tu n-o s-o pupi in veci si intepaturile astea pe care i le-arunci in nestire nu te fac decat si mai antipatic decat esti.