Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Articole scrise din lipsa de ocupatie

     Printre bloggeri exista niste specimene complet bizare. Acestia scriu unele articole probabil din lipsa totala de ocupatie, fara sa se informeze, mancand probabil si un covrig in acelasi timp, fapt care ar explica lipsa unor litere de prin articol. Cu toate astea, vin alti bloggeri cu rol de comentatori care arunca si ei niste dude asa ca sa fie. Ori il ling in cur pe autor, ori spun niste lucruri care n-au nici o treaba cu subiectul, in orice caz, astfel de articole fara fond si finalitate sunt supte cu nesat de o groaza de lume total aeriana.

     Un astfel de articol a fost scris de "soacra" (soacra.eu) care isi pune niste probleme existentiale legate de noua viteza a internetului mobil de la RDS cand putea foarte bine sa dea un simplu telefon si sa intrebe.

"Marea majoritate a utilizatorilor RDS stiu ca la abonamentul “mare” ( au doua abonamente de internet) primesti un stick 3G de date cu care poti naviga pe internet folosnid aceasta tehnologie mobila."  Sincer nu am idee unde anume te uiti atunci cand scrii, dar iti sugerez sa-ti belesti ochii in monitor.

"Si acum apare PARADOXUL: RDS&RCS anunta ca in unele orase se va mari viteza de transfer de la 7,2 Mbs la 14,4. .......De ce zic paradox? Cum vor beneficia clientii de aceste viteze daca modemurile lor nu le suporta? Va oferi RDS alte modemuri? Vor trebui abonatii sa vina sa schimbe modemurile? Eu cred ca nu… asta gandindu-ma cat de greu s-au adus modemurile pana acum." sursa

     Pai hai sa-ti zic eu cum. Pui manuta pe telefon, apelezi RDS si vorbesti frumusel cu un gigel sau o gigica si te lamuresc foarte bine. Plus ca nu dureaza mai mult de 3 minute.

     Treaba sta asa: se modernizeaza reteaua dar sticurile deja existente nu vor suporta noua viteza. Asa ca se vor aduce sticuri noi. Nu, nu iti schimbi sticu, mnealor spun ca noile viteze se ofera doar la abonamentele noi, sau daca eventual vrei mataluta un contract pe un stic in plus. Da cine sa dea telefon sa intrebe? Soacra e ocupata sa tricoteze articole ca sa treaca timpul.

     Dar asta e. Cititi ce vreti, credeti pe cine vreti, uitati-va lung in gura lor ca o sa va prinda foarte bine. Linkul catre sursa e do-follow asa ca, daca tot te-am criticat, macar te-ai ales cu ceva. 

 

 

 • 3 stars
  Soacra
  Comment from: Soacra
  06/14/11 @ 11:30:09 am

  Articolul a vrut sa sublinieze doua aspecte 1)Informatia ca RDS isi upgradeaza viteza in locatiile X. 2) Informatia ca nu se poate folosi cu echipamentul existent, iar potrivit traditiei RDS e posibil ca viitoarele echipamente (daca exista acum...nu stiu PT CA NU AM SUNAT) sa fie asteptate mult si bine. Iar la faza cu covrigul ai fost pur si simplu rautacios

 • alexander
  Comment from: alexander
  06/14/11 @ 11:34:08 am

  Da recunosc, sunt foarte rautacios, si o spun pe bune. Nu ma pot abtine, am niste concepte si idei si le duc pana-n panzele albe.

 • 5 stars
  Analfabetul
  Comment from: Analfabetul
  06/14/11 @ 08:51:07 pm
 • Soacra
  Comment from: Soacra
  06/15/11 @ 06:22:15 pm

  Greselile gramaticale mi le asum... Mi le-am asumat chiar si in pagina "Despre mine"...

 • Dictionar de vise
  Comment from: Dictionar de vise
  06/16/11 @ 01:55:48 pm

  E mai usor sa te agiti cand nu intelegi ceva, decat sa cauti pe cineva sa te lamureasca...si articolele tale din lipsa de ocupatie sunt chiar interesante!!!!

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)