Argumentul ultim pe internet - Insulta

     Ce face internautul obisnuit cand ramane fara argumente? Insulta. Si insulta frate cu sete, nu se limiteaza la nimicuri. Nu te face doar prost si nu se multumeste doar sa-ti spuna ca nu ai dreptate. Arunca in schimb cu tot arsenalul de laturi. Te face pedofil, putoi, trompetica, imbecil, iti rastalmaceste intr-un mod incalificabil afirmatiile si incearca sa isi gaseasca toate cuvintele pretentioase pe care le stie cat sa demonstreze cat e de cult in cap presarandu-le printre restul mizeriilor cu care arunca bucuros in tine. 

     Cand termina cu toate astea, face o criza de nervi in mai multe paragrafe, eventual iti arunca cu varsta in cap si scormoneste pe unde poate, se uita la imaginea ta de profil, la blog sau la mai stiu eu ce si face tot ce-i posibil sa-si deverseze dejectiile cu cat mai multa forta. 

     Mi s-a intamplat pe TPU, unde altundeva. Locul in care oricine intra si cand ii convine brusc e adult cu copii sau detinator de centura neagra sau din contra pretinde ca are cine stie ce diplome. Cand a terminat cu arsenalul de laturi iti da block. La urma urmelor avem pretentii dar la o adica ne luam papusile si plecam acasa. 

     Desigur ar mai fi si argumentul maselor. "Toti ti-am spus ca nu-i asa si tu continui". Normal, acesti toti sunt vreo 3 persoane. (lolo)

     Am cazut in plasa de doua ori acum vreo trei luni si am rabufnit si eu facandu-i pe niste useri prosti. Atat am spus "esti prost". Si mi-am luat ban timp de o luna. Apai mamicuta e razboi. "Acu iar o sa alergi la mamica sa ma parasti ca te-am insultat" Oooo pai sa stii domnule sau doamna ca atat timp cat eu nu te insult iar tu iti arunci mizeriile in mine n-o sa fac nici mai mult nici mai putin decat sa raspund conform regulamentului. Si da o sa-ti iei report dupa report pana te potolesti.