Amy Winehouse ne-a parasit

     Posesoarea uneia dintre cele mai deosebite voci descoperite in ultimii ani nu mai este printre noi. La doar 27 ani, Amy Winehouse a trecut in nefiinta, trupul ei neinsufletit a fost gasit in apartamentul acesteia din nordul Londrei. Deocamdata cauza mortii nu a fost stabilita dar se presupune ca cele doua adictii, bautura si drogurile, au jucat rolul decisiv in destinul tragic al artistei. Amy Winehouse a fost un fenomen atat in materie muzicala dar si prin intermediul dramei personale traita de multe ori chiar in fata camerelor care nu de multe ori au surprins-o in ipostaze mai putin favorabile. Amy va ramane insa in sufletul nostru ca o adevarata artista cu o voce emblematica pentru muzica pop-soul. Sa ne amintim piesa de rezistenta de pe albumul Back to Black , premiat cu 5 Grammy. Ladies and gentelman - Rehab.

 

 • Alexa
  Comment from: Alexa
  07/25/11 @ 08:49:57 am

  Si a distrus viata asa cum a stiut mai bine ...

 • Mami
  Comment from: Mami
  07/28/11 @ 06:07:38 am

  Nu ne-a parasit, pentru ca nu a fost alaturi de noi, cel putin nu alaturi de mine, sa dus mai departe in drumul ei, si in functie de drumul pe care a mers pana acum va ajunge la destinatia potrivita

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)