Am votat si eu....

     Am crezut ca tot acest tumult al ultimilor ani ii va face pe romani sa aleaga Geoana fie si numai pentru schimbarea pe care toti pareau sa si-o doreasca. Din pacate observ ca romanii sunt masochisti si au ales in consecinta. PNL-ul prin liderii lui lasa de inteles ca ar fi posibila o alianta cu PDL-ul, PSDistii fac contestatii, iar eu m-am ales cu o gripa zdravana.

     A fost suficient ca, dupa vot, sa ma care maica-mea cu ea pe la Billa, ca atunci cand m-am intors deja aveam temperatura. Asta e insa mai putin important. 

     Am votat in primul rand la rugamintea persoanei dragi inimii mele, care m-a facut sa inteleg ca nu e suficient sa dau din gura prin diverse articole si in schimb nici macar sa nu votez. Am votat apoi pentru o schimbare in care nici nu credeam dar pe care, din motive greu de inteles si pentru mine, o vedeam necesara. De ce n-am crezut? Pai in primul rand pentru modul suspicios in care a aparut Iohannis in scena, iar apoi pentru vizita recenta a lui Geoana la Vantu. Nu vreau sa analizez problema acum pentru ca nu ma simt inca foarte bine dupa febra de azinoapte si azidimineata. 

     Apropo. Stiti cutremurul din Vrancea? Cred ca era de la topaitul penibil al lui Geoana care se credea deja pres cu dinte.