Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Am revenit

Dupa 6 luni de calm si pace, cu intreruperi extrem extrem de putine ( si insesizabile, de multe ori se intrerupea pentru 5-10 minute, o data la cateva zile pentru vreun update), de vineri pur si simplu totul a mers pe dos. Initial blogul nu mai functiona la fiecare 6 sau 12 ore cate o ora sau doua, apoi a inceput cate o noapte intreaga. Hostul ,mai precis cei de la IPV au instalat in sfarsit un helpdesk si acolo am luat legatura cu staff-ul. Am primit raspuns foarte rapid, prin mail, si chit ca la inceput au presupus ca e de la niste scripturi care importau informatie din alte situri, pana la urma m-au mutat pe alt server si se pare ca totul merge ok. Aveam cateva solutii de host, insa mi-ar fi parut rau ca dupa 6 luni in care totul a mers foarte bine, sa ne poticnim chiar aici. Eu unul le multumesc celor de la IPV pentru raspunsurile prompte si pentru ajutor si sper sa mai treaca inca 6 luni de calm pana la reinnoirea hosting-plan-ului. Cred totusi ca ar trebui sa introduca si versiuni mai pretentioase de hosting prin metoda sms-payment, pentru ca pot fi multi care sa isi doreasca si spatiu mai mare si banda, sau posibilitatea alocarii unui numar mai mare de domenii si baze de date si care sa nu doreasca sa se complice cu pay-pal sau cu ordinele de plata. Na ca am uitat sa instalez TinyMCE plugin. Il recomand tuturor carora le place sa aiba niste optiuni mai Office in editarea textului ;)
 • 5 stars
  ceostoy
  Comment from: ceostoy
  05/20/09 @ 02:50:12 pm

  bine ca ai revenit si mie imi facea probleme IPV cand aveam ... host de la ei

 • 5 stars
  Tzanc
  Comment from: Tzanc
  05/21/09 @ 09:46:00 am

  IPV nu sunt chiar asa de buni la hosting ,am vazut mai multe cazuri in care le pica hostul de mai multe ori pe zi ...

 • alexander
  Comment from: alexander
  05/21/09 @ 10:06:06 am

  Mai eu sunt putin cam tacanit , in mintea mea invechita vreau ca oamenii sa fie corecti, daca ei cer un pret pe un an sau un pret pe luna inseamna ca le convine da nu ma lasa pe coclauri, DAR fiind tzacanit, eu verific non stop blogul, la fiecare 5 sau 10 minute mai intru pe undeva sa vad daca merge, de la inceput am facut asa, si timp de 6 luni cum spuneam au fost extrem de putine probleme, le numar pe degetele de la o mana. Iar cand faceau update-uri de cate ceva se intrerupea pt 5 - 10 min. A mai fost o data 3 zile in care au fost flodati, in rest a mers super ok. Deci absurd eu unul nu pot fi, iar acum chiar m-au ajutat si vad ca merge. Daca va fi nevoie de un host mai bun am si alte optiuni putin mai scumpe dar care ofera si spatiu mai mare dar si plata prin sms, nu ca sunt comod dar genul asta de plata e extrem de facil. Pai cineva care nu are 18 ani si vrea un host samd , nu ii e mai usor asa? E logic. Si ar trebui sistemul asta extins si la pachetele de hosting mai bune, ca nu ii costa nimic. Toata lumea imi recomanda HostGator, deocamdata nu am chef sa stau cu ordine de plata si pay pal dar daca vreodata va fi nevoie, nu voi renunta la blog doar din comoditate.

 • fLn
  Comment from: fLn
  05/21/09 @ 04:21:14 pm

  Imi dai motive ca pe viitor sa ales si eu hostul asta :D

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)