Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Am card degeaba

     Intr-un final, serviciul CCbill s-a hotarat sa imi raspunda de ce anume imi este refuzat cardul la plata online. Iata si textul exact:

Unfortunately, we do not accept credit cards from your country so we are unable to process your order. Please accept our apology for the inconvenience.

      Asa ca eu le accept scuzele si nu pot decat sa-mi dau seama ca suntem o natie de fraudatori. In schimb, mi-a trecut prin cap sa dau clic pe Direct Pay, o alta modalitate de plata aflata pe site. Aici se mai schimba povestea. Dupa inscrierea unor date personale, pe a doua pagina imi cere sa ma loghez in contul OnlineBanking al uneia din cele 6 banci inscrise in subsolul paginii, respectiv : BCR, Transilvania, Banca Romaneasca, Carpatica, Bancpost si CEC. 

     Concluzia e ca pot sa-mi iau cardul Raiffeisen si sa mi-l bag undeva. Dar sa revenim.

     Dau telefon la BCR (asta pentru ca situl Transilvania nu s-a incarcat iar in celelalte nu prea am incredere, exceptand poate CEC-ul) si le explic faptul ca situl imi ofera un IBAN (numar de cont) din Germania si ii intreb in ce conditii pot efectua o astfel de plata mai precis daca e suficient un cont in lei cu un Visa atasat si care e comisionul. Mi s-a spus ca se poate efectua o astfel de tranzactie fara probleme pentru ca se face conversia automata si se ia doar un comision de conversie de 2%. Singurul dezavantaj e ca ar trebui sa platesc subscriptie pe 3 luni o data, dar cel putin ar merge. Acum astept raspunsul CCBill cu privire la DirectPay si iau aspirina sa-mi treaca durerea de cap.

 • Skykery
  Comment from: Skykery
  04/17/10 @ 01:49:58 pm

  Si mie mi s-a intamplat ca pe unele site-uri sa nu-mi accepte tot din acelasi motiv si pe paypal tot asa am avut cateva probleme . Cred ca toti au ceva cu noi, daca ai observat si pe youtube nu putem vedea unele filmulete :)

 • ceostoy
  Comment from: ceostoy
  04/17/10 @ 02:34:35 pm

  Nici cardurile nu mai accepta :)) in curand nu o sa mai accepte nimic

 • 5 stars
  Panouri solare
  Comment from: Panouri solare
  11/19/10 @ 04:35:28 am

  La firma unde am lucrat ultima data a trebuit sa-mi fac card pentru ca asa mi s-a spus dar nu am primit niciodata salariul pe card ci cash, deci a trebuit sa platesc taxa pe an deorece nu aveam bani pe el, practic l-am facut degeaba.

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)