Un alt sobolan paraseste corabia RealitateaTV

     O sobolanoaica mai precis, pe nume Andreea Cretulescu. "Unul dintre cei mai cunoscuti si mai experimentati realizatori din Romania" latra in rastimpuri promo-ul de pe Romania TV, locul unde chivuta asta de mahala ne va inoportuna cu prezenta. 

     Individa are, daca asa ceva era posibil, un tignal cu mult mai enervant si mai de tzatza de dorobanti decat Sorina Matei, si daca pe Sorina Matei o mai suport datorita orei si invitatilor, eu unul n-am sa irosesc nici o secunda din viata sa-i vad mutra acestei individe Cretulescu care isi stramba gura intr-un mod grotesc ca sa scoata sunetele unei vitele in tarc. 

     Realizator experimentat? Experimentat in ce? Pai duduia asta e mai proasta decat Paula Rusu. Debiteaza, in scurtele dati in care am dat peste emisiunile moderate de ea la Realitatea, niste tembelisme crase si ma intreb de ce tine Romania TV sa se lege la cap cu ea. :crazy:

  • Yamasha
    Comment from: Yamasha
    11/25/13 @ 03:10:47 am

    pe langa tonul ei si aberatiile pe care poate le spune, eu n-am ascultat-o, nu e programul meu preferat realitatea, nici erteveul, ai stat vreodata intr-un platou? ti-ai gasit cuvintele la fel de usor?!

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)