Alo, Vodafone? Va rog cu robotu'

     Vodafone s-au scrantit puternic la cap. In primul rand ca se pare ca nu le merg jucarelele. Am intrat si eu in meniul *199# sa platesc factura cu puncte. Am ales ajustare factura, am pus toate punctele ca sincer nici nu erau multe si asta a fost tot. Nu mai spun ca pana cand am incheiat operatiunea a trebuit s-o reiau de mai multe ori pentru ca daca nu esti rapid si nu introduci optiunea potrivita, se intrerupe conexiunea. Cam aiurea dupa parerea mea dar poate ca e o masura de siguranta, cine stie...

     Problema e ca au continuat sa curga sms-urile in care ma anuntau ca s-a emis factura si ca am de plata. Evident ca operatiunea de utilizare a punctelor am facut-o cu mult inaintea emiterii facturii asa ca n-ar fi trebuit sa fie o problema. La al treilea sms deja am zis ca e prea mult si macar pentru a ma lamuri am zis ca nu strica sa le dau un apel la *222.

     La 222 are orice optiune posibila inafara de un operator in carne si oase aflat de cealalta parte a conexiunii. M-am invartit prin toate variantele de meniu gandindu-ma ca pe undeva robotul n-o sa poata sa spuna mare lucru si voi putea fi transferat unui operator. Pana la urma am renuntat pentru ca imi faceam nervi si chiar nu se merita.

     Stau acum si ma gandesc: i-a dat afara, nu mai au chef de clienti, o fi alt numar de apelare directa....l-am incercat si pe celalalt, ca pe site sunt afisate doua numere. Nimic! Roboti peste roboti. Sunteti nesimtiti domnilor de la Vodafone. Eu sunt o persoana, si sunt clientul vostru, chiar nu pot lua legatura cu un operator competent care sa imi raspunda la intrebari? Intr-atat de indiferenti ati ajuns incat tratati lumea cu spatele? Sa ma scuze persoanele care fac training-ul angajatilor de la magazinele Vodafone, dar unii sunt cam inutili ca sa nu spun prosti. Si in definitiv pana si RDS-ul are operatori care raspund la telefon si cu care poti comunica. Sa va fie rusine! Suntem oameni si vrem sa vorbim cu oameni nu sa ne consumam bateria pe roboti!

P.S. Am dat sms la 222 cerand sa vorbesc cat mai curand cu un operator. Mi s-a raspuns automat printr-un alt sms ca cererea a fost inregistrata si ca in 24 de ore voi primi un raspuns. Sms-ul a fost dat aseara pe la ora 19.30. Sunt convins ca vor trece 24 de ore si nu voi primi nici un apel. Asta in SMS ca pe site scrie maxim 48 de ore. Eu zic sa va hotarati si apoi sa aveti bunul simt sa va mai organizati !