Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
All-Bijoux review

     La rugamintea unui prieten am sa va spun cateva cuvinte despre un site nou de unde se pot comanda bijuterii-fantezie sau gablonturi cum li se spunea pe vremuri. Produsele nu sunt foarte multe dar sunt deosebite. Am vazut cateva coliere si cercei foarte frumosi si mai ales bine lucrati.

     Nu stiu cate fete vor vizualiza articolul asta, dar stiu ca le plac astfel de bijuterii iar baietii vor avea de unde alege pentru un cadou de sarbatori, mai ales ca preturile sunt foarte atractive.

     Tema sitului nu e una deosebita dar ii dau puncte in plus pentru posibilitatea de a da zoom pe poze. Am apreciat intotdeauna siturile care se ingrijesc de acest aspect indiferent daca e vorba de pluginul folosit in acest caz sau de alta metoda. 

 

 

 • 4 stars
  Claudiu
  Comment from: Claudiu
  12/22/09 @ 07:54:36 am

  Hmm... la varsta asta n-am ce sa fac cu siteul asta.

 • 5 stars
  mihai
  Comment from: mihai
  12/22/09 @ 02:50:57 pm

  Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul. Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti. Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)