Aliodor filotimul

      Halucinant interviu, cum ar spune chiar Ciutacu, cu misteriosul Aliodor Manolea, cel care l-a ajutat pe el presidente sa castige competitiile scenei politice din 2007 si 2009. Ca s-o luam foarte pe scurt, domnul Aliodor Manolea pretinde ca el este autorul succesului lui Basescu atat de la precedentul referendum cat si de la alegerile din 2009. Din interviul exclusiv dat lui Ciutacu aflam ca presedintele era intr-o stare aproape de un colaps psiho-emotional iar ca domnul Aliodor in marinimia dumnealui, l-a ajutat nu doar o data ci de doua ori, si unde mai pui ca fu moca.

     Din declaratiile celui mai mare filotim in viata, domnia sa Aliodor, a fost rugat sa-l ajute pe el presidente de fiica sa Ioana, care ar fi putut la o adica sa-l plateasca dintr-o vanzare anterioara, dar ce sa vezi, precum spun americanii "your money is not good here", domnul Aliodor era pe atunci un fan Basescu. Stati linistiti, acu' i-a trecut.

     Pe indelete, Aliodor Manolea a incercat sa ne faca sa credem doua lucruri, unul mai ilogic decat altul, primul ca a facut gratis o munca de consiliere psihologica si de imagine pas cu pas care in strainatate e platita cu bani foarte grei, si al doilea ca, desi nu s-au despartit in termeni foarte grozavi in 2007, el presidente avand obiceiul sa-si indeparteze oamenii care l-au ajutat, in 2009 s-a "resetat" caseta si filotimia domnului Manolea a fost atat de mare incat l-a mai ajutat o data, tot pe gratis. Pana si Ciutacu l-a intrebat daca nu cumva e robot de exclude din ecuatie asa usor niste sentimente absolut umane. Raspunsul a inclus cuvantul magic "profesionisti". Adica "ori suntem profesionisti ori nu mai suntem".

     Si daca n-ati vazut interviul si vreti sa stiti si pe ce motive s-au sucarit in 2007, puteti citi aici. E scurt si la obiect si e pe baza de tatele dar si alte parti anatomice ale doamnei Udrea.

     Intre timp, domnul Manolea si l-a scos de la suflet pe el presidente, ne-a spus ca s-a umplut paharul si cu toate ca Baselu l-a sunat si acum sa-i ceara ajutorul, Aliodor i-ar fi pus niste conditii inclusiv de natura pecuniara menite a genera un refuz.

     Ceea ce m-a surprins in aceeasi masura a fost, pare-se, prostia lui Geoana, pe care domnul Aliodor l-ar fi ajutat, de data asta pe bani, pana in 2009 aproape de alegeri cand Geoana s-ar fi razgandit si ar fi decis ca nu mai are nevoie de ajutor, caz in care stim foarte bine ce s-a intamplat. O fi si pe baza de pasiune. Profesionisti profesionisti da oamenii cand pun pasiune in ceea ce fac se vede. Iar cu Geoana nu era pe baza de "fan".

     Si ca sa sintetizam tot interviul, Aliodor Manolea e, chipurile.un psihoterapeut genial care iti castiga alegerile si competitiile mie-n-suta, daca-i fan de fan o face moca, fara nici un fel de contract sau alt fel de intelegere scrisa si cand n-a mai fost pe baza de "fan", i-a pus lu' Baselu conditii prohibitive. Vorba lui Ciutacu, rezumatu' e ca nu s-au inteles la bani. A, da si e cazu sa ne linistim. Treaba aia cu flacara violet a pornit de la o "glumita", glumita pe care domnu Ciutacu n-a lamurit-o, cum, in mod "halucinant" nu l-a intrebat nici cum de naiba a facut toata treaba asta pe "ochi frumosi". Cred ca l-o fi "hipnotizat" si sarmanul si-a pierdut ratiunea intrebarilor. Doar cu asta se ocupa in definitiv domnul Aliodor, cu imbarligarea subliminala.