Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Alina si Cristina la Romanii au talent

    Pentru inceput - reclama de zeci de secunde dinaintea clipului e o imbecilitate crasa. A doua imbecilitate pe care nu cred ca am mai vazut-o decat la noi e scrisa chiar sub videoclip - "Acest video nu este vizibil decat pe teritoriul Romaniei." Trecem peste...

    Pe Cristina am vazut-o prima oara chiar la concursul international de muzica usoara George Grigoriu cu care orasul meu natal Braila chiar are de ce sa se mandreasca. Din fericire pentru auzul meu am auzit-o live. avand invitatie la festival. Cu talentul pe care il are si cu multa munca aceasta voce ar putea sa se apropie de grandoarea Monicai Anghel. Nu ma mira faptul ca interpretarea celor doua fete de la Romanii au talent au facut-o pe Andra sa lacrimeze. 

     Duetul lor e fantastic, ceva mai multa sincronizare si lucru pe partea tehnicii si potentialul de a castiga e mare. Cristina incearca de multa vreme sa-i fie recunoscut si pus in valoare talentul. Inca de la Megastar unde s-au ales talente si apoi s-a ales praful de ele dupa un singur album in timp ce unele matracuci isi fatzaie continuu posteriorul si alte parti corporale intr-un continuu ritual de prost gust numit muzica dance. Toata fabricuta muzicala romaneasca pare sa-i strige Cristinei si Alinei si altor fete si baieti in situatia ei: slabeste, da din cur si poate ai o sansa. 

     Inca o data - pentru porcaria aia cu clipul vizibil doar de pe teritoriul Romaniei, ProTV-ul continua sa fie infect. 

 


 • Bilete de avion
  Comment from: Bilete de avion
  02/28/11 @ 11:18:43 am

  Asa voci deosebite nu ar trebui sa se piarda in necunoscut, amandoua au foarte mult talent, trebuie doar sa se gaseasca cineva sa le promoveze. Cred ca si romanii din strainatate ar fi incantati sa le asculte cantand, mie mi-a placut enorm prestatia lor si le doresc mult succes in finala, sper sa castige, ca o merita din plin.

 • 5 stars
  Anunturi gratuite online
  Comment from: Anunturi gratuite online
  02/28/11 @ 03:33:11 pm

  urmaresc si eu emisiunea "Romanii au talent"...mie imi place foarte mult cum canta Cristina ,numai ca in Romania conteaza foarte mult cum arati...

 • 5 stars
  iubire si onoare
  Comment from: iubire si onoare
  02/28/11 @ 03:41:19 pm

  Intradevar ....niste voci minunate , totusi parca Cristina are o voce mai frumoasa decat Alina.

 • 5 stars
  Florin Goanta
  Comment from: Florin Goanta
  02/28/11 @ 03:49:24 pm

  Pe Cristina o stiam de la Megastar, dar in duet cu prietena sa sunt incredibile. Sper sa ajunga cat mai departe, si de data asta sa fie totul pe bune.

 • Filmari Bacau
  Comment from: Filmari Bacau
  03/04/11 @ 06:58:57 am

  Vrei nu vrei, reclama e sufletul comertului. Trebuie sa isi scoata si ei bani de undeva ca au cheltuieli mari. In plus tre sa iasa pe profit. Un mega profit. :)

 • 5 stars
  Enciclopedie
  Comment from: Enciclopedie
  03/18/11 @ 08:52:05 am

  Au niste voci superbe si ar fi pacat sa nu ajunga cunoscute. Sper sa ajunga cat mai departe si sa se tina cont foarte mult de voce nu si de altele cum se intampla in Romania.

 • 5 stars
  Tabara
  Comment from: Tabara
  03/21/11 @ 10:37:10 am

  Doua voci superbe. Sunt foarte multe talente nedescoperite inca. :(

 • 4 stars
  Antonio2
  Comment from: Antonio2
  03/22/11 @ 01:55:36 pm

  chiar ca niste voci superbe si de aur parca cristina a participat la megastar nu?imi place multe de tot de ea....si e pacat sa nu ajunga mai departe cu vocea ei poate sa faca multe

 • Lenjerii de pat
  Comment from: Lenjerii de pat
  04/01/11 @ 09:56:06 am

  Chiar sunt talentate fetele. Au voci foarte bune. Din pacate in Romania este greu sa ajungi sus. Ajung sus cei fara talente: Inna.

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)