Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Administratorii de blocuri - o infectie

     Cin' sa fie, cin' sa fie sa te mai fure in tara asta? Nea administratoru', sau, dupa caz, baboasa administratora care nu are ce face pe acasa. M-am saturat pana in gat de aceste javre care habar nu au pe ce lume traiesc si cand le reprosezi ca au marmelada in loc de creier si habar nu au sa calculeze sau fura pe fata iti arunca tot felul de chestii in fata si se fac foc si para.

     In asociatia noastra s-au perindat cateva javre din astea, ultima dintre ele a fugit literalmente cu banii. Acum e un mos care pare ca sta sa moara si care nu e de gasit la ore normale, vorba mamei - are program de lehuza. Imi pica ochii pe un afis alaltaieri unde scria mare ca datoriile asociatiei la apa sunt de 2 miliarde si ceva sute de milioane ( da da ati citit bine) iar , ATENTIE, penalizarile tot intr-un cuantum de vreo 2 miliarde si ceva. Da sunteti nebuni? Si ne trezim cu apa intrerupta vineri seara, pana astazi pe la 10. L-as da cu capul de pereti pe mosul asta basinos care sta ca o vaca pe salteaua cu apa si nu mai are de gand sa plece!

     Cand am deschis al doilea punct de lucru al magazinului am facut un proces verbal cu administratora in care stipulam numarul de metri cubi de la care se va porni contorizarea. In decurs de aproape 2 luni s-a consumat fabuloasa cantitate de un metru cub ( nici ala intreg) Intr-o zi ma trezesc cu madam administratora, care imi lasa o factura si o chitanta. Avand treaba in momentul acela am lasat-o sa faca ce vrea, de fapt nici nu mi-am dat seama imediat ca mi-a lasat si chitanta ( ce sa-i faci daca e nesanatoasa). Cand se dezmeticeste si colega care se ocupa cu contabilitatea primara, imi da telefon si ma intreaba de ce ne-a emis nebuna o factura de 27 lei cu titulatura "intretinere". Dau iama in sertarul cu documente ma uit la valoarea din procesul verbal si apoi citesc apometrul. Evident ca nu intelegeam nici eu ce e cu suma aia in conditiile in care un metru cub e 2,5 lei. 

     La magazinul principal, vine o doamna administrator, cu un caiet, inregistreaza consumul si ce credeti? ne incaseaza doar ce consumam! Vaca asta care s-a vazut la un bloc inconjurat de magazine cred ca e pusa pe furat. Imi arunca mie in fata ca ea procedeaza conform legii. In cei 27 lei intra dupa ea, salariul administratorului si al instalatorului. Da eu sunt apartament? Ce treaba am eu sa imi scrie intretinere pe factura cand ea vine si citeste un nenorocit de apometru?. E un magazin, pentru dumnezeu!

     Unul procedeaza intr-un fel, altul in alt fel. Pai care mortii vostri procedati conform legii? De aia avem 2 miliarde restante si inca 2 penalizari ( n-am mai auzit ca penalizarile sa fie egale cu restantele !!!) Sa nu-ti vina sa ii omori in bataie? Din cauza ta bai javra sa raman eu fara apa? Da nu-ti faram gatu ala ca la potarniche? Cat sa nu se plateasca la apa de s-a adunat suma asta imensa?

     De ce nu sunt profesionisti in posturile astea? Si cel mai important, de ce sa suportam toate babele care nu stiu decat sa se certe. Presedintele asociatiei (din blocul unde e magazinul), tot o nebuna, imi arunca mie ca a cerut ea audienta la primar. I-am adus la cunostinta ca primarul e fostul meu profesor de economie locala asa ca abia astept sa il cheme. Sa astepte mult si bine sa ii platim 27 lei pentru un metru cub de apa!

 • Serginho
  Comment from: Serginho
  07/05/09 @ 06:05:36 am

  Ii platesti cu calm cat trebuie normal. Nu ii dau cat iti zice ea... da-o dreacu... las-o sa se dispere... cand te vede calm moare :))

 • 3 stars
  crisstelista
  Comment from: crisstelista
  07/05/09 @ 08:00:27 am

  cam ai dreptate :))) cum zice si serginho mai sus ;)) moare de ciuda knd esti calm :D:))

 • 1 stars
  florinbuda
  Comment from: florinbuda
  07/05/09 @ 01:14:29 pm

  Cu permisiunea ta am sa fiu putin rau: ok, ai o problema ... ce ai facut sa o rezolvi ? Te zmiorcai pe un blog ? Ok .. inseamna ca problema o sa persiste si ca meriti asta.

 • alexander
  Comment from: alexander
  07/05/09 @ 06:18:35 pm

  Cred ca nu ai inteles, eu m-am ciondanit la cutite si cu administratora si cu presedinta de asociatie a blocului unde e punctul de lucru al firmei, m-am informat si am depus o contestatie a facturii la care asociatia trebuie sa dea un raspuns in termenul legal. Nu ma pot substitui insa administratorului firmei si sa dau asociatia in judecata. Iar acasa, mama care e in tema cu legislatia se ocupa de discutiile cu administratorul nostru pentru ca ea e proprietarul casei iar eu pana nu demult nu eram chiar in masura sa contest ceva in special cand nu terminasem o facultate de economie. Chiar daca as fi eu , nu poti face nimic de unul singur, insa cum s-a intamplat si cu fostii babalaci, o sa se termine curand si cu jigodia actuala care doarme pe el in scaunul ala.

 • alexander
  Comment from: alexander
  07/05/09 @ 06:33:06 pm

  oricine poate fi oricat de rau si de contra pe acest blog, in cazul in care nu se aduc injurii directe nejustificate public orice comentariu contra pentru ca dreptul la exprimare libera e foarte important, si n-am sa ma supar pe nimeni. Deci n-ai nevoie de permisiunea mea sa fii putin rau ;))

 • florinbuda
  Comment from: florinbuda
  07/07/09 @ 12:51:02 pm

  Hei ! da' n-aveam cum sa inteleg pentru ca tu n-ai scris ( destul de clar cel putin) ca te-ai si certat cu ei :))

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)