Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
A sparge sau a nu sparge televizorul....

     A sparge sau a nu sparge televizorul? Aceasta-i intrebarea ! Mi-e mila de televizor insa, ca nu e vina lui.

     E prima semifinala Eurovision Romania. Am avut marele noroc ca nu am vazut chiar de la inceput ca nuuuu rezistam. Pe langa piesele absolut infecte am auzit-o pe Nico interpretand sub orice critica o melodie, cel putin cred ca era melodie, si pe Blaxy Girls cantand o piesa de inmortaciune.

     Pe langa concurentii scosi parca din barurile din imprejurimi, au prezentat 3 harciogi si NU, n-am scapat de Alina Sorescu. Pardon, unii nu erau din baruri ci catapultati de pe la Megastar, doi dintre ei ca backing vocals, altfel spus ajutoare de bagatori de seama. In prim plan, Alexa, care n-are voce, n-are stil, n-are....n-are.

     Dupa cate am vazut, in a doua semifinala urmeaza piese mai serioase, inclusiv, surprinzator, cea a lui Costi Costitza care probabil a aruncat Blaxy Girls in concurs cu o piesa mediocra pentru a nu se autoeclipsa. Oricum, recunosc ca imi place piesa. Cea care mi-a atras atentia a fost Irina Popa. Fata asta e deosebita si are pe langa un timbru special insotit de tehnica, o melodie foarte buna. Nici nu e de mirare, compozitor fiind Adrian Ordean. Una din piesele deosebite, poate mai buna ca a Irinei Popa e cea a lui Catalin de la Megastar. IMBA e foarte interesanta si pare sa aiba o voce buna, tot o piesa semnata Costi Costitza. Chiar sunt foarte curios s-o aud live.

     Daca as face un clasament descrescator al pieselor care imi plac si care merita sa fie luate in seam, ar arata cam asa:

Irina Popa - I feel your presence

Cătălin - Stop

Costi - Can you forgive

IMBA - Round & round

Elena Gheorghe - The balkan girls

     Decat sa urmariti circul de la TVR1 eu va recomand sa ascultati in liniste melodiile pe site-ul oficial al selectiei nationale si sa va mai treziti, si ma adresez celor care au votat Blaxy Girls. Aici nu e vorba de valoarea pe care fetele de la Blaxy Girls o au si senzatia pe care au facut-o cu prima lor melodie. Aici e vorba de faptul ca melodia a fost groaznica drept pentru care a fost pedepsita cu cele mai multe voturi. Chiar nu ii inteleg pe cei care voteaza, daca voteaza, pentru ca astfel de reactii ma fac sa acuz TVR-ul de fraudarea votului. Trimiteti-le pe Blaxy Girls ca poate castigam - ULTIMUL LOC!

  • snapto
    Comment from: snapto
    01/28/09 @ 06:02:56 pm

    De nu o sa ramana tutele de la Blaxy Girls in finala, mare mirare... Asta e, asta place poporului. Sper doar sa nu isi prinda degetele printre coardele chitarelor.

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)