Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
A furat de-a rupt

     Va povesteam nu demult faptul ca au fost afisate la noi in bloc niste datorii absolut uluitoare catre apanova. Mai precis o datorie de 2 miliarde, si SOC! o penalizare de 2,9 miliarde, ambele sume inexplicabile pentru mine. Era deja clar ca se furasera bani. Dupa ce fosta administratora fugise efectiv cu banii, nu ma asteptam de la un mos sa fure si mai mult. Dar asa e cand lumea e fraiera. Ne trezim tarziu.

     Intr-o seara bate la usa noua administratora care aduna indexul la apa pentru a centraliza datele. Apometrele sunt puse de ceva ani buni si cumulat (baie si bucatarie ) au dat un index de 1000 si ceva metri cubi. Socul a fost insa unul mare in momentul in care administratora i-a spus mamei ca in catastiful mosului era inscris un index de doar 400 m cubi. Asta inseamna ca jigodia nu inregistrase vreo 600 m, ceea ce inseamna 15 milioane. Daca a procedat in felul asta cu toate apartamentele imi explic de unde atatea datorii.

     Nu stiu cum o sa se rezolve pana la urma, politia economica ancheteaza deja, eu insa nu am de gand sa platesc apa aia de doua ori. Iar de acum i-am spus mamei si va spun si voua sa va avertizati parintii - Luati un caiet, liniati-l pe luni si cand mergeti sa platiti la asociatie intretinerea, apa, orice, scrieti in caiet suma predata, puneti individul sau individa sa semneze si sa stampileze pozitia. E singurul mod in care puteti dovedi ceva, pentru ca daca ei tin evidente duble, cand au disparut cu banii nu se mai poate face o estimare corecta. Nu vrea sa semneze? Facut sedinta de asociatie si chemat politia.

 • Serginho
  Comment from: Serginho
  07/16/09 @ 09:51:29 am

  Aministratorul nu e in stare de asa ceva... iar fost administratora locuieste aici in blog cu familia ei...

 • 5 stars
  Avon
  Comment from: Avon
  07/17/09 @ 03:55:24 pm

  Chit ca sta in bloc..nu stii niciodata ce surpriza "placuta" poate sa iti faca acel om. Doamne fereste! Si aveti grija!

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)