Propaganda in actiune - zoso, blogul si pedeleii

     Asa cum am mai spus, rau e sa fii prost si pe deasupra si basist. Bai in definitiv nu e rau sa o spui p-aia dreapta ca Nastase a furat, ca Ciutacu se intretine cu Udrea si cu dracu mai stie cine si pe unde, ca Pontulica arata ca un prostulica fix pentru ca si-a pus ambitia de a merge la Bruxelles intr-un mod mai ceva ca la clasa pregatitoare. Da, toate astea e bine sa fie spuse. Dar exista la fel de bine un timp si un loc pentru a fi spuse.

     Mai presus de timp si de loc, cheia in care se spun unele opinii cu tendinta de adevaruri mai mult sau mai putin acceptate, e un element important in argumentatie. Iar zoso continua sa-si aroge un singur rol - acela de propagandist mizerabil. Cand totul se rezuma la o inclestare feroce de idei intr-un singur sens si intr-o singura cheie, modul de propaganda ar trebui sa ridice niste semne de intrebare.

     E si mai clar atunci cand pe blog singurele chestii serioase si temperamentale sunt pupinbasismele emise ba la adresa lui Ponta, ba a lui Adrian Nastase, ba "pamfletele" la fel de mizerabile scrise in directia lui Andrei Nastase. Dar cocosul se infuria teribil cand era acuzat de a fi platit de PDL pentru mizeriile astea. In cazul de fata e o lose-lose situation. De esti platit sau nu esti platit de PDL pentru astfel de articole de propaganda, e clar ca nici una din situatii nu are vreun loz castigator. Un formator de opinie vandut unei parti perdante e un formator de opinie prost. Normal, oricine ar putea spune ca e un blog personal si omu la o adica poate sa faca zi-noapte declaratii de amor ghebos pedelistilor ca nu i se poate imputa mare branza.

     Pai uite eu ca un alt posesor de blog personal ii imput ca-i partizanul unei gloate de hoti, de prosti, de agramati si impostori mai mare si mai perfida decat a fost vreodata gloata PSD-ista. Ii imput ca prin atitudinea asta mizerabil partizana nu se asociaza nici cu vreo crema a societatii, nici cu vreo tagma de intelectuali get beget si nici pe departe cu vreun grup de politicieni veritabili si onesti.

     Si-ar mai fi mai multe de spus dar, de, e greu cu cititul asta. Observ ca e bine sa te dai inteligent prin 2 fraze. Cin' l-ar mai citi pe zossore daca s-ar apuca serios de scris? Nici dracu. Mno, argumentu e ca nu-i timp si poti sustine o idee bune si-ntr-o propozitie decat intr-un paragraf. Da, e la moda trendu asta "reductive". Ei aia de-l sustin poa sa si-o suga. Doar au e-penisu' mare, nu? In special as paria p-ala a lu' Arhi. Mare frate....NOT

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @