Vodafone fail

     Pataniile cu alde Vodafone par sa nu se mai opreasca. Cel mai probabil e ca la un moment dat am sa ma plictisesc si-am sa le spun sictir.

     Urmatoarea poveste se incadreaza in categoria "unde dai si unde crapa". Altfel spus, cand iti faci socoteala de-acasa si te duci in targ la Vodafone, ai 90% sanse sa dai de un operator care vorbeste ca sa n-adoarma.

     Pe scurt - problema mea majora erau minutele in retea. Pe de alta parte aveam o extraoptiune absolut fantastica, pe care cei de la vodafone cu siguranta n-or s-o mai aiba curand, si anume 250 MMS-uri in retea la doar 2 dolari (atunci cand am incheiat eu contractul asa lucrau, in dolari). De fapt eu nici nu am stiut ca pot da mms-uri pana cand nu m-am uitat mai atent pe raportul de la *123#. Aveam si 20 nationale, insuficiente si alea. Inainte de a mi se incheia cei doi ani de contract i-am sunat sa-mi ofere si mie o extraoptiune de minute in retea. 150min cu 2,5 euro sa le dea ei cui vor, asa ca mi-am luat pana una alta o cartela.

     Aproape de sfarsitu comediei ( de fapt abia inceputul ) dau eu telefon si intreb ce si cum, ma opresc la un abonament cu 5,95 euro cu 400 in retea si 60 nationale. Am incercat sa obtin si eu pret bun pentru un Erricson w910i dar cum eu am mereu ghinion nu il puteam lua decat la 360 lei. 

     M-am multumit cu pastrarea optiunii aleia de MMS, dupa ce m-am asigurat (degeaba) ca se poate mentine, urmand sa am un abonament de 31 lei lunar. Mi se spune la telefon ca pot renunta in 10 zile de la activarea noului abonament, care inteleg ca e de la intrarea noilor minute, poate inteleg eu prost, daca nu imi convine ceva, daca nu consum nici macar un minutel, si ca noile minute samd vor intra pe tel de pe data de 8.

     Pe 7, dimineata, ma trezesc cu niste chestii pe telefon de mi-a stat mintea-n loc. In loc sa apara informatiile ca mai inainte, mi se trimit doua sms-uri in care apareau 1 minut colo, 11 mesaje dincolo, o harababura, dar nimic de mms. Dau telefon la *222 sa aflu stupefiat, pe langa faptul ca astea sunt pana a doua zi cand intra toate cele 400 si 60, ca de fapt nu s-a mai putut activa pe contul meu optiunea de mms ca era prea veche si nu e compatibila cu noile abonamente. 

     M-am certat la cutite cu operatorul, mi-a spus intr-un final sa scriu o sesizare, s-o scanez si mi-a dat un mail. La o jumatate de ora, ma suna disperata tipa cu care vorbisem initial, careia i-am spus fransh ca dupa ce ca nu mi-am primit mms-urile, nu am obtinut nici telefonul ala. Pai sa vezi ca nu e in depozit, ca ei dau oferte speciale doar la telefoanele pe care le au in depozit si ca o sa sune ea totusi sa verifice. Suna si ma anunta glorios ca s-a gasit inca UN telefon in depozit si mi l-a oferit la 290 lei. Ei a dracu treaba, fix un telefon au gasit! 

     Oricum, telefonul ala nu face nici pe departe cat mms-urile, pai un mms e 19 eurocenti si eu trimiteam si 10 pe zi. Sa ai 250 mms-uri la doar 1,5 euro nu e de colea. Si telefonul imi place mult, am auzit ca e un player f bun, are si casti in-ear de care imi plac mie, pana la urma tot am obtinut ceva.

     Cat de curand am de gand sa le cer o umbrela, am auzit ca cineva a primit la reinnoire asa ca le cer si eu ..de ziua mea, sau gasesc eu :))  Iar nebunilor de la Vodafone le doresc sinucidere grabnica!

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @