Vodafone - din ce in ce mai "bine"

     Va povesteam acum cateva articole cat de client gold sunt eu la Vodafone. Atat de gold incat un telefon Samsung S3 mini m-ar costa si cu 20 -40 de lei mai mult decat la un magazin online, unde mai pui ca mi-l trimit si "stricat" gata cu brandingul lor nemaipomenit. Si asta dupa ce mi-au scazut o galeata de puncte acumulate in urma unui abonament mirific de 8 euro la care am 80 de minute nationale. A da, despre vreo 450 de puncte e vorba. 

     In fine azi gasesc doua apeluri pierdute de la departamentul de servicii de date. Adica alea care merg ca un melc si cu care nu poti intra pe toate siturile because fuck you that's why. Si dau ca prostu un apel inapoi si-mi raspunde un operator. Si la Vodafone si la RDS daca-ti raspunde un operator te-ai dus dracu. Cu femeile te mai intelegi, cu astia n-ai nici o sansa. Si-i spun zic domle am doua apeluri pierdute de la dvs, am sunat sa stiu despre ce e vorba, poate ati dorit sa-mi comunicati ceva important. La care conu fanache imi spune foarte senin ca nu stie, exact asta a fost exprimarea la intrebarea de ce-am fost sunat "nu stiu" si ca in definitiv nu poate afla cine din colegii lui m-a sunat. 

     Foarte ciudat avand in vedere ca intr-un caz similar de acum un an si ceva s-a aflat destul de rapid si ce operatoare m-a sunat si de ce, am primit bine mersi dupa vreo 20 de minute un apel si mi s-a spus ce doresc. Ei acum in 2014 s-a suit dracu scroafa-n copac si nu se stie domle nici cin' te suna, nici ce vor, da nici nu sunt dispusi sa afle. 

     Ei si-atunci i-am inchis brusc apelul dupa ce i-am comunicat cat de "deosebiti" sunt si de-alta data sa ma mai sune departamentul asta ca le-oi raspunde si eu cand mi-o veni chefu'. 

     S-astepte alde Vodafone sa-mi prelungesc eu abonamentul. Cand o zbura scroafa. 

     P.S. NU mai vreau nimic, nu vreau sa ma contactati sa-mi dati un pret mai bun la telefon, nu vreau sa ma razgandesc si cu asta basta, la sfarsitul perioadei contractuale ma mut pe Indygen. Problema majora cu care m-am confruntat a fost una simpla ca v-ati batut joc de abonamentele vechi de 7 , 8 euro in conditiile in care cartelele la acelasi pret sunt mult mai darnice iar de subsidiara asta Indygen nu mai spun. Asa ca, daca domnul de la Vodafone social media whatever care de altfel m-a intrebat ce vreau si nu mi-a facut nici o oferta nici pana acum, mai vede si articolul asta, ii spun sa stea linistit la fel de linistit cum stau si colegii dansului de la call center. 

    Nu ii convine cuiva criticile? Dati-mi posibilitatea sa-mi portez numarul si-am plecat imediat si nu va mai luati nici o critica, pana una alta critic fiindca platesc. 

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @