Vodafone - avantaj zero

     Acum vreo doi ani abonamentele de telefonie mobila erau relativ satisfacatoare existand asemanari intre abonamentele cu valoare identica ale celor trei mari operatori. De la aparitia abonamentelor Red la Vodafone si diversificarea cartelelor lucrurile s-au schimbat foarte rapid si ajungi sa iti dai palme ca ai abonament in conditiile in care o cartela iti ofera mult mai multe beneficii. 

     Am ramas astfel cu un abonament national 8 care pentru vreo 35 de lei imi ofera 800 de minute in retea, 80 nationale si 80 de mega de net. Unde mai pui ca cica-s client Gold. La 38 de lei, asa prin comparatie, cartela Indygen imi da posibilitatea sa am ori 500 sms-uri nationale ori 500 de minute nationale ori 1,5 Gb de net sau orice combinatie intre ele. Daca maresc de exemplu miza la 200 nationale fata de 80, tot mi-ar mai ramane de vreo 100 sms-uri si 200 mega de net. 

     Ei au schimbat abonamentele intre timp insa in aplicatia MyVodafone nu vad un abonament de 8 euro. Exista de 6, 7 si 9, si culmea, pana si cel de 7 euro mi-ar oferi 105 nationale chit ca as avea doar 25 mega de net. 

     Lasand asta la o parte, am tot verificat anul trecut trendul pretului la telefonul Samsung galaxy S3 mini. Pana prin august sa zic asa au avut un avantaj vizibil fata de magazinele online unde pretul depasea cu vreo 2 3 sute de ron pe cel din magazinul Vodafone. Si apoi...pauza. 

     Telefonul e in momentul de fata 175 euro la Vodafone deci vreo 790 de ron. Selectand preturile pe price.ro, si excluzand magazinele de care n-am auzit in viata mea, preturile stau cam asa Mediadot 740 ron , Sigmanet 742 ron, Azerty 749 ron. Atentie preturi pentru care telefonul nu e futut de Vodafone cu brandingul lor. Preturi pentru care nu risti sa gasesti doapele suplimentare de la casti luate din cutie. 

     Si-atunci pentru ce sunt eu client Gold? Ca apropo, la abonamentul asta mic cica am si eu 400 de puncte si ceva, ca altfel n-ar fi fost 175 euro ci 179.

     La sfarsitul perioadei contractuale le zic pa. Singura problema ar fi cu numarul preferential, sper sa poata fi portabil pe o cartela Indygen. Ei spun ca da. Ramane de vazut.  

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @