Vel Pitar o ia ca curva inainte

     Vel Pitar arunca praf in ochii consumatorilor cu o gogoasa de zile mari. Cum s-a facut intai de septembrie, Vel Pitar arunca pe piata media dictai reclama cum ca ei anunta primii tva-ul redus la paine. La toate categoriile de paine. Ba chiar ne transforma in niste reclamagii. De altfel pe buna dreptate. 

     In primul rand sa va fie rusine obrazului ala gros si nesimtit. Cu vreo doua saptamani inainte de aplicarea tva-ului redus, domnii de la Vel Pitar din judetul meu au hotarat ca merge un 10% la painea din secara. In plus, ce v-ati inchipuit. Si-uite asa ma trezesc ca aprozarul de unde luam painea asta la 2 lei, ca aproape peste tot de altfel, mi-o vinde brusc intr-o zi cu 2,3 lei. Dupa ce s-a luat mai toata lumea de el a scazut-o la 2,1 lei si tine sa-mi spuna ca de fapt lui ii iesise 2,2 lei da na...el a vrut sa fie baiat salon. Apoi imi tranteste una...ca de la intai el nici nu mai aduce, c-o sa dea painea asta pe sub tejghea la comanda, ca guvernantii astia ii obliga sa faca evaziune. 

     Pai bine mai vericule guvernantii pulii iti scad tva-ul si dumitale iti cade braul sa scazi cativa banuti la o paine?

     Intre timp, dupa colt la alt magazin, au decis s-o lase cu 2lei. Si cand ma duc ieri pe la ei, aveau painile vel pitar cu dictai abtibildul pe ele cu reducerea de tva. Si pretu? cat era halatu? Tot 2 lei. 

     Si-i sun pe alde Vel Pitar sa le semnalez comercianti care nu tin seama de ...ma rog , cum zic ei in reclama. Mi-o arunca fransh ca ei vezi doamne nu au ce sa faca, nu pot obliga comerciantul la nimic, acesta fiind obligat doar sa-mi dea un bon fiscal cu tva diferit. 

     Da fi-v-ar catzaua a dracu, cine-o fi scumpit painea cu 10% cu doua saptamani inainte sa vina "ieftenirea" ? Mie in locul vostru mi-ar fi jena, mai ales ca-ti luat-o inainte ca curva cu reclama in care va laudati degeaba. Iar cei care mi-au raspuns la telefon nu stiu pe unde se trag nadragii. Una din ele mi-a spus ca vel pitar lucreaza cu preturi recomandate, alta ca nu. 

      Billa e un caz cu totul special. Ei vindeau painea asta de secara care era pe la toate chiosculetele si alimentarele de cartier 2 lei, la 3 lei. Ce sa mai zic de aia cu grau intreg. Iar ieri cand ar fi trebuit sa aduca din asta noua cu abtibild...rafturile erau ocupate de alta paine. Frumos monser, n-am ce zice. Pai tineti-o tot asa poate da faliment Vel Pitar-ul din orasul nostru, ca doar ne vedeti toti cam bogati nu gluma. 

     Vel Pitar, cel dintai ....bisnitar. 

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @