Unica sansa - sa-l clonam pe Arafat

 

 

     Citeam niste mizerii scrise de Libertatea privind mica iesire nervoasa a lui Arafat la adresa microfonistei iritate de labe1 tv si am fost relativ...indiferent. Da, indiferent fiindca deja m-am obisnuit ca basistii sa arunce cu laturi in Arafat din momentul in care au vazut impactul deosebit de puternic pe care acesta il are la public. In schimb am fost dezgustat de multe din comentariile lasate la acel articol. Si dezgustat e un cuvant "cuminte". M-am simtit brusc intr-un salon de la psihiatrie. 

     Ca sa sintetizez bazaconiile debitate de retardatii in cauza, se vehiculau cateva idei principale: ca lui Arafat i s-a urcat puterea la cap, ca Smurd-ul face o gramada de bani si cum retarzii nu au timp de odihna in a debita cretinisme, faptul ca Arafat ar fi plecat intentionat din tara si ca, daca era aici asa cum ar fi TREBUIT, i-ar fi salvat pe toti. O groaza de like-uri s-au revarsat asupra celor care ii contracarau pe retardati, chit ca-i inutil sa convingi prostu' ca mananca rahat. 

     Pentru retarzi n-a contat faptul ca Arafat plecase la o conferinta serioasa cu mult inainte de a se petrece accidentul, nu era nici la cafea, nici in concediu si nu se ascundea nici in dulap. N-a contat nici faptul ca Arafat a dovedit suficienta implicare si dedicatie cu ocazia accidentului din Muntenegru. Pentru imbecilii aia care l-au facut in fel si chip nu conteaza ca Arafat e un singur om si, ce sa vezi, nu conduce NICI UNUL din serviciile responsabile cu localizarea unui avion sau semnal de mobil. 

     Concluzia e nasoala. Am ajuns sa ne bazam pe un singur om in Romania - Raed Arafat. Omul asta, de origine straina dar mai roman decat multe milioane dintre noi, ne-a dovedit tuturor ca se poate. Insa a te baza pe un singur om intr-o tara intreaga e complet aiurea. Din pacate Arafat nu detine o armura de Iron Man, nu se poate teleporta si cu siguranta nu poate fi in mai multe locuri deodata. 

     Si-atunci singura solutie pentru lenea, nesimtirea, neprofesionalismul si imbecilismul din Romania la ora actuala e ...sa-l clonam pe Arafat. O mie de clone ma gandesc, sau mai multe. In acest fel Arafat ar avea acoperire nationala. Antenele de telefonie care pot fi "clonate" n-au. E bine ca i-au pus lu Ghita la stana una doar ca sa ne futa pe noi cu reclamele ca restul poa sa crape. 

     Domnului Arafat i-as recomanda sa nu-si mai consume timpul cu reporterii de labe1tv fiindca viata e prea scurta s-o traiesti preocupandu-te de oameni mizerabili care raspandesc minciuni in folosul cuiva care sta prin frauda in functia de presedinte. Fie ea si numai o frauda de incredere daca restul nu s-a putut sau nu s-a vrut a fi dovedit. Ala care ne spunea la inceput "Sa traiti bine" iar acum de curand a avut tupeul sa deschida gusa si sa spuna "Eu le-am urat romanilor "Sa traiti bine" si ei au crezut ca le-am promis". 

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @