Under the mountain - review

     Unele lucruri nu sunt intamplatoare. O data cu moartea accidentala a mamei lor, doi gemeni se gasesc pusi in situatia de a locui temporar la niste rude care se afla la poalele unuia dintre cei 7 vulcani stinsi din zona. In vecinatatea casei rudelor, locuieste o familie aparent retrasa care insa nu este ce pare a fi. Circumstantele misterioase care incep sa-i inconjoare, ii aduc tot mai aproape de cel care are misiunea de a gasi doi gemeni puternic legati psihic, intocmai ca si ei, care sa aiba forta de a lupta cu ceea ce se afla incatusat sub cei 7 vulcani. Orgoliul baiatului o pune pe sora sa in situatii aproape dramatice din care reuseste cu greu sa scape, mai ales ca fiintele cu care au de-a face sunt foarte puternice.

     Under the mountain este un fantasy-thriller care nu trebuie trecut cu vederea de pasionatii acestui gen. Elementul care primeaza in aceasta poveste, focul, a oferit regizorului posibilitatea utilizarii unor efecte speciale destul de impresionante menite sa accentueze mesajul psihologic  al povestii. 

     Mr. Jones, cel care ii ajuta pe gemeni sa-si duca misiunea la indeplinire, este interpretat de binecunoscutul actor Sam Neil, pe care il stim din Dinastia Tudorilor, unde a interpretat rolul cardinalului Wolsey dar mai ales in rolul lui Merlin, o productie Hallmark 1998.

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @